Şimdi Ara

Oyunu alıyorum ama oynamıyorum [sm=icon_ohmygod.gif]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu alıyorum ama sonunu bir türlü getirmiyorum bugüne kadar mesela alıp da bitirmediğim oyunlar ( re5 kz3 mafıa 2 mgs4 resistance 3 rdr ) bu oyunların her birini toplasınız 1 saat oynamışımdır . Yani o oyunu sadece elimde bulunsun diye alıyorum , koleksiyon diye ne biliyim raflara filan diziyorum çok güzel duruyor kutulu oyunlar :) konuyu açmamın sebebi de bu gibi bir durum da olan var mı ? çok garip bir şey

• onlar süs değil oyunu bitir öyle koy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_shn -- 30 Eylül 2012; 0:19:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende öyleyim fakat oyunu alıp takas yapıyorum sevmezsem.Sadece bf3 fifa black ops tarzı oyunları bırakmam
  • Bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık ps oynarken içim daralıyor ps ps2 de böyle bir sorunum yoktu ps3 de oyun bitiremiyorum yaş ile alakalımıdır nedir 20 yaşına geldim o eski havayı yakalıyamıyorum bende sadece oyun koleksiyonu yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 30 Eylül 2012; 0:22:20 >
  • Bende eski havayı yakalıyamıyorum askerden sonra hiç yakalayamadım abi olmuyo valla ben bitiriyorum ama ayda 1-2 oyun anca oynuyorum sıkmaya başladı artık nedense fifadan bile tad alamaz hale geldim o derece
  • Oyun dediğin o atmosfere kendini sokmak, hikâyeye bağlanmaktır.
    Oyun dediğin suyu çıkarılmalıdır, her detayını keşfetmektir.
    Oyun dediğin oynanmalıdır, bitirilmelidir, sömürülmelidir.

Alıp 1 saat oynamak, sonra tozlu raflarda
    örümcek ağlarının
    içine terk etmek olmaz.

• At kendini kırlara.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Raftan teker teker alıp bitiriyorum. Önce moh 2010'u bitirdim , sonra Fear 2'yi bitirdim , şimdi ise mind jack oynuyrum ve sonlarına geldim ve daha bitirilecek bir sürü oyun var. Yavaş yavaş oynayacaksın tadını çıkarta çıkarta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uygx

Bilmiyorum arkadaşlar kafam çok karışık ps oynarken içim daralıyor ps ps2 de böyle bir sorunum yoktu ps3 de oyun bitiremiyorum yaş ile alakalımıdır nedir 20 yaşına geldim o eski havayı yakalıyamıyorum bende sadece oyun koleksiyonu yapıyorum

aynen. bende oyunları sırf bitirmiş olmak için oynuyorum. ps1 ve ps2 de bir oyun bittimi üzülürdüm. şimdi bir oyunu bitirince rahatlıyorum. oh be bundanda kurtuldum gibi seviniyorum. çok acaip
  • Fazla maliyet yapma ozaman. Git bir Cover bastır 50 kuruşa 1tl de kutusunu al 1.50 kutuları dizmeye başla 500 tane yakın oyunun olur böyle .

Tabii bu işin şakası. Bende bir ara sıkılıyordum taaki rdr oynayana kadar.
  • Konsolu sat bence durum vahim
  • TV'de dizi vs. izlemeye başladıysan uyum problemi fazlasıyla zor oluyor :)
  • Kendini zorla bende de aynı durum vardı artık bi oyunu bitirmeden digerine baslamiyorum

• Aynı sorun bende de var. Hatta size tüyleri diken diken eden bir şey söyleyeyim mi. Xbox ım da 120 küsur tane oyun var sadece 4 tanesini bitirdim. (Orijinal değil) PS3'üm de 30 küsur orijinal oyun var 5 veya 6 sını bitirmişimdir.

Oyun gündeminin magazinini takip ediyorum daha çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 30 Eylül 2012; 3:53:37 >
  • Naptin hocam 20 yasina geldim falan : D duyan da 50 yasinda sanar. Ben 23 yasindayim, oyun konusunda cok seciciyim, hatta hangi tarzi sevdigimi bile bilmiyorum.Ingilizce durumun nedir bilmiyorum ama eger oyunlarin senaryosunu, hikayesini anlarsan, daha surukleyici olur ve oynayasin gelir. Counter Strike oynar gibi oynamamak lazim oyunlari. Belki problemin bu olabilir.
  • mgs4'ü tabi bitirmezsin 1-2-3- oynamadan oyna sonra yok bitiremiyorum bu lean yaşlı adam yürürken beli çatlıyo dersin
    mafia 2'de harikadır rdr keza kz3
    diğerleri oynamasanda olur
  • paraya yazık beya bende senin gibi dizmeyi severim ama yazık paraya
  • 20 yaşına gelmişsin yaşıtların torun torba sahibi olmaya başladı normaldir panpa sevdiklerinle zaman geçir bol bol
  • Üstlerden bi arkadaş "TV, Dizi izlersen sorun oluyor." demiş. Katılıyorum. Takip ettiğim 5-6 tane güncel dizi var. Onlar daha albenili oluyor sanki, hele de aksiyon varsa. Elimde U3, ACR, GoW3 ve Socom 4 var ama bir tek U3'ü bitirdim diğerlerinde en fazla 3. bölüme kadar geldim. Size tavsiyem PSN'den sık sık demo indirip oynayın beğenirseniz alın. Rastgele mağazaya gidip hiç bakmadan şu şu şu deyince bağlanamıyor insan.
  • Bendede var ama biraz değisik. Mesela bf3 aldım hemen rafa kaldırdım. Çünkü 2 saate anca nişan alıyordum. Bu yüzden sinirlenip kaldırdım. Bu gudişle ps3'ü çöpe atıp pc'ye sistem kurcam. Çünkü pc'ye alışmışım ben.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.