Şimdi Ara

Steamden oyunu aldım ama kütüphaneemde yok.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
8.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu gün steamden DayZ aldım ama kütüphanemde gözükmüyor harcamalarıma baktığımda 68 TL hesabımdan çekilmiş ama oyun kütüphanemde gözükmüyor problem nedir?
    Gördüğünüz gibi 68 TL kartımdan çekilmiş.
    Ama kütüphanemde oyun yok sizce problem ne olabilir steamden destek alma bölümünü bi türlü bulamadım 68 TL boşuna mı verdim ne yapacağım :(
    Bu arada orda Arma:2 DayZ mod var mod olan değil direk DayZ aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barizo -- 14 Ocak 2014; 16:36:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steam'de Satın Aldığın Oyun Kütüphanede Gözükmüyorsa

Steam'de satın aldığın bir oyunun kütüphanede görünmemesi sinir bozucu olabilir. Bu sorunun birkaç olası nedeni vardır ve aşağıdaki adımları izleyerek çözebilirsin:

• Oyunun Kütüphaneye Eklenip Eklenmediğini Kontrol Et: Steam istemcisini aç ve "Kütüphane" sekmesine git. Sol taraftaki menüde, "Gizli Oyunlar" seçeneğini kontrol et. Satın aldığın oyun gizli olarak işaretlenmiş olabilir.

• Steam Hesabı ve Oyunun Bölgesinin Eşleştiğini Doğrula: Steam hesabının bölgesinin, satın aldığın oyunun bölgesiyle aynı olduğundan emin ol. Bölge uyuşmazlığı, oyunun kütüphanede görünmemesine neden olabilir.

• Steam İstemcisini Yeniden Başlat: Steam istemcisini kapat ve yeniden başlat. Bu, geçici aksaklıkları gidermeye yardımcı olabilir.

• Bilgisayarını Yeniden Başlat: Bilgisayarını yeniden başlatmak, işletim sistemindeki ve Steam istemcisindeki geçici sorunları çözebilir.

• Steam Destek ile İletişime Geç: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra oyunun hala kütüphanede görünmüyorsa, Steam Destek ile iletişime geçmen gerekebilir. Sorunu teşhis etmelerine ve çözüm bulmalarına yardımcı olacak gerekli bilgileri sağlayacaklardır.

• Oyunun Geri Ödeme Durumunu Kontrol Et: Satın aldığın oyun iade edildiyse veya geri ödeme talebinde bulunulmuşsa, oyun kütüphanenden kaldırılacaktır. Geri ödeme durumu hakkında bilgi almak için Steam Hesap Geçmişini kontrol et.

Bu adımları izledikten sonra, satın aldığın oyunun kütüphanende görünmesi gerekir. Sorun devam ederse, Steam Destek ile iletişime geçmekten çekinme.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • az önce steam supporta baktım. bir gir çık yapmanda fayda varmış steamden log out yap sonra tamamen kapat sonra tekrar aç falan öyle bir dene

https://support.steampowered.com/newticket.php olmazsa burdan ticket atmayı dene
  • Ticket attım bekliyorum :(
  • barizo B kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla gift olarak almış olmayasın ?
  • prozacc kullanıcısına yanıt
    Atmadım eminim :(
    Benim liste o kadar uzun olmadığı için tam bilmiyorum ama listenin sonuna kadar git bak belki 2. sayfası filan vardır :D
  • prozacc kullanıcısına yanıt
    DayZ yazınca hiç bir şey çıkmıyor :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir oyun yükleyeceğim ama..
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sağ üstte nickine tıklayıp hesap detaylarına girip baksana bi. dayz var mı orada
  • designr kullanıcısına yanıt
    Yok baktım hatta arkadaşlarıma sordum arkadaş aktivitelerinde DayZ aldığım gözüküyor mu diye büyük ihtimalle kredi kartı şirketinin hayası bu gün arayacağım.
    Kredi kartı şirketini aradım alışveriş yaptığınız siteyle görüşme yapmalıınız dediler ticket attım cevap gelmedi ne yapıcam :(((((
  • Bende de dun aynisi oldu. 4'lu GTA paketini aldim parayi kesti ama oyun yok. Sepette duruyor. Sizin is ne oldu bi yardimci olursaniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.