Şimdi Ara

YULGANG 2 ONLİNE TÜRKÇE (toyogames) 3 TEMMUZ - SAAT 18:00 AÇIK BETA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
1
Favori
17.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İllegal program bulundu hatasını alan var mı gameguard denen saçmalıktan?
  • Mgame, yıllarca Knight Online ile Türk oyuncuları sömürdü, oyunun bu hale gelmesinde de kesinlikle payları var.
    anlaşılan o ki, KO gibi seri, akıcı, hızlı, basit bir oyun yapıp yine köşeyi dönmek istemişler...
    Mgame varsa ben yokum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adolf1

Mgame, yıllarca Knight Online ile Türk oyuncuları sömürdü, oyunun bu hale gelmesinde de kesinlikle payları var.
    anlaşılan o ki, KO gibi seri, akıcı, hızlı, basit bir oyun yapıp yine köşeyi dönmek istemişler...
    Mgame varsa ben yokum...

Dostum iyi demişsin de oyuncuyu sömürmeyen, eşit, oyunların afedersin içine eden Rusları barındırmayan F2P Fantasy MMORPG var mı bildiğin acaba, ona göre ben de başlayayyım. Pandora Saga diye bir oyunda 3 yıl boyunca tek Türk oyuncuydum. Oyundan çok memnundum ve oynadığım en iyi oyunlardan biriydi ancak geçen hafta müthiş bir sömürme operasyonu yapıp(Cash shop eşyalarını cash shop upgrade zımbırtılarıyla yükseltip başarısız sonuç aldığınızda eşyanızı haftalık bakımdan sonra tekrar geri alma gibi.) bir hafta sonra(dün) North America serverlarını kapatma kararı aldılar 28 Şubat için. Ben zaten bu cash shop zımbırtılarına hiç girmemiştim ancak diğer çoğu oyuncular isyan ediyorlar şu anda :) Oyundaki Amerikalı ve Filipinli arkadaşlarımın çoğu bu oyuna geçiyorlar ve beni de davet ettiler, bugünlerde bir göz atacağım.

• bu oyunu indiripte deneyen varmı arkadaşlar? başlamayı düşünüyorum ama kararsız kaldım.boşuna 10gb indirmek istemem malum
  • Bi deneyelim Yeonsu serverinde başladım Faction: Order!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marwo -- 2 Şubat 2014; 9:40:20 >
  • Vuruş Hissi hiç yok oyunda özellikle Archerda Okları atıyosun Oklar basarkenki ses çıkıyor ama Sadece Karşıdaki Mobun Hpsi azalıyor o moba vurdugunda mobun zırhına göre vurdugmu anlatacak bir animasyon yada ses vb.birşey yok mobun hpsıne bakmasam vurmusmu vurmamısmı anlamam bile:S Non-target bir oyuna yakıştıramadım. Mgame oyunlarından uzak durun bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHiddenCarry -- 4 Şubat 2014; 16:41:16 >
  • Oyuna yeni pact geldi uçan mountlar eklendi.
  • Oynayan var mı arkadaşlar ? Yorumlarınız nasıl
  • Blade and Soul ne zaman çıkıcak ya bilgisi olan var mı?
  • oyun türkiye ye geliyor

http://www.chip.com.tr/haber/toyo-games-iki-oyunla-turkiye-oyun-pazarinda_45698.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BahriyeLeee -- 28 Şubat 2014; 19:50:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BahriyeLeee

oyun türkiye ye geliyor

http://www.chip.com.tr/haber/toyo-games-iki-oyunla-turkiye-oyun-pazarinda_45698.html

Evet arkadaşlar Yulgang 2 Türkiyeye geliyor getiren firma pek tanınmış değil ama umarım altında kalkabilirler.

Tarih açıklanmamış ama alfa test başvuruları yakında başlıyormuş

http://www.oyunkayit.com/yulgang-2.html
    http://www.oyunkayit.com/oyun-haberleri/yulgang-2-alfa-test-basvurulari-basladi

• Bu oyunu hangi siteden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyler_Beyi

Bu oyunu hangi siteden indirebilirim yardımcı olursanız sevinirim

OYUN şuan alfa test sürecinde 100-200 kişi arasında oyuncular oyunu test ediyorlar.
  • Oyun Alfa testine 2 haziranda başlayacak. Seçilen testerlara bilgi maili ve smsi gönderildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar yulgang 2 oyunu tam sürümüyle 3 temmuz da bizlerle biz bu oyuna baslıyoruz sizide bizlerle oyun keyfini cıkarmaya davet ediyoruz
    raidcall 6124903
  • 3 temmuzda bizlerle başlamak isteyen herkes gelebilir. raid call adresimiz : 9038610
  • ful versıyonu ındırırken boyle bır hata cıktı arkadaşlar
     YULGANG 2 ONLİNE TÜRKÇE (toyogames)  3 TEMMUZ - SAAT 18:00 AÇIK BETA

ne yapmam gerek acil
  • ben indirmeye başladım oyunu. grafikler çok kötü diyorlar ama oyuna girmeden buna karar veremeyiz sanırım.
  • lite mi full mu diye karar veremedim pc biraz taka olduğundan lite indiriyorum hadi bakalaım
  • Başlayacak olanlar varsa haberleşelim beraber başlayalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.