Şimdi Ara

Cod Black Ops Cold War türkçe yama var mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
17.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

Call of Duty: Black Ops Cold War Türkçe Yama

Call of Duty: Black Ops Cold War oyununun Türkçe yama olup olmadığını merak ediyorsanız, evet, Türkçe yama mevcuttur.

Oyunun Türkçe yamasını resmi kaynaklardan veya güvenilir üçüncü taraf web sitelerinden indirebilirsiniz. Yüklenen yama, oyun içindeki tüm arayüzü, metinleri ve diyalogları Türkçe'ye çevirecektir.

"Call of Duty Cold War Türkçe Yama", "Cold War Türkçe Yama" veya "Cod Cold War Türkçe Yama" gibi anahtar kelimeleri kullanarak yamayı kolayca bulabilirsiniz.

Türkçe yama, oyunu Türkçe dilinde oynamak isteyenler için faydalıdır. Oyundaki diyalogları ve görev hedeflerini daha iyi anlamanıza yardımcı olur.

Call of Duty: Black Ops Cold War Türkçe yamasını kurduktan sonra oyunun ayarlarından Türkçe dilini seçmeyi unutmayın. Böylece oyun arayüzü ve tüm metinler Türkçe olarak görüntülenecektir.

Yamayı indirme ve kurma işlemi oldukça basittir. Talimatları dikkatlice uyguladığınız sürece oyunu Türkçe dilinde oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yapılmadı

• oyun yıllar sonra kırıldı

yama da erken gelmez

• Kırıldığı için yama konuları geliyor zaten kırılmadan önce kimse sormuyordu :)

• Arkadaşlar, malum siteden oyunu indirdim,ara yüz dili Rusça, bir türlü İngilizce yapamadım. Ayarlar kısmını telefon kamerasıyla çevirdim, ağ ve internet kısmında konuşma dili ingilizce yaptım fakat ara yüz menü İngilizce olmuyor, onu nasıl yaparım?

• Kimseden ses seda yok mu ya en son 2017 de çıkanın çevirisi yapılmış şu oyunun dil dosyasını açacak kimse yokmu
  • Dewilmacry. kullanıcısına yanıt

Zaten oyun da sürekli İnternet bağlantısı isteyen bir durum ve anti yazılım önleme hile önleyici durum vardı o yüzden çeviri grupları çeviremiyordu şimdi oyunun nasıl olduysa ilginç bir şekilde zorunlu İnternet bağlantısını atlayarak kırdılar bence büyük bir başarı demek ki iyi bir yazılımcıymış kıran kişi her neyse yani oyunun İnternet ile ilgisi artık kalmadı dolayısıyla dosya kontrolü yada hile önleme yazılımı kontrol edemeyecek çünkü İnternet yok oyunda yani dil dosyasına müdahale edilebilinir artık fakat ne hikmetse kimseden ses yok ayrıca çeviri olması için uygun tool da olması gerekir var mi yok mu o da belli değil

• Bende bekliyorum umarım yapılır zaten 2024 sonbahar ayında call of duty black ops gulf war çıkacak diyorlar...

• sabırsızlıkla bekliyoruz en kısa zamanda çıkartırlar umarım

• Belki Anonymous uğraşır ama talep edilmesi gerek. Daha önce BO 2 ve BO 3 çevirmişlerdi.
  • çalışma var mı onu bilsek keşke ona göre bekleriz

• Bu sayfada ki arkadaşlar paylaşmışlar, türkçe yamalı oyun içi görsel falan mevcut ama ne kadar güvenilir bilinmez.

• isabyr İ kullanıcısına yanıt

bu sayfalara inanmayın hepsi dolandırıcı, ben anlık çeviri programı ile oynadım gayet anlaşılır bir şekilde.

Mining virüsü isteyen indirsin görseller fotoshop.

• Sürekli güncelleme alan bir oyun ve sıkı denetleniyor o yüzden resmi olmadan zor biraz.

• BayTuruncu kullanıcısına yanıt

Anlık çeviri nasıl yapılıyor acaba, bilgilendirebilir misiniz?

• BayTuruncu kullanıcısına yanıt

zaten o siteye girip baktım çoğu yama 62 yada 64 megabaytlık bir exe dosyası. hepsinin hemen-hemen aynı boyutta olması çok garip.

hocam şu linkte daha detaylı var bakalabilirsin

https://forum.donanimhaber.com/mort-translate-anlik-ceviri-programi--157209592

• mort tavsiye etmiyorum uğraşmayın.çok kullanışsız

• vista2 V kullanıcısına yanıt

En kullanışlı çeviri programı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.