Şimdi Ara

Yeni CoD oyununun Call of Duty: Black Ops Cold War olacağı bir tanıtım videosu ile kesinleşti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni CoD oyununun Call of Duty: Black Ops Cold War olacağı bir tanıtım videosu ile kesinleşti

Aylardır ortalarda dolanan sızıntılar, söylentiler ve ipucu haberleri derken Call of Duty hayranları için büyük gün neredeyse geldi çattı. Bir tanıtım fragmanı ile duyurulan yeni CoD oyunu, tahminleri de doğrular nitelikte Call of Duty: Black Ops Cold War oldu.

Gerçek dünya görüntülerinden alınan ve oyun içi herhangi bir oynanış anı detayı barındırmayan tanıtım videosu Soğuk Savaş dönemi atmosferini yansıtacak biçimde hazırlanmış. Sanki deşifre olmuş ya da iltica etmiş bir casusun uyarılarıymış gibi kurgulanmış videoda “iltica”, “silah yarışı”, “kimliği belli olmayan” , “umutsuzluğa sürükleme”, “istikrarı bozma”, “kriz çıkarma” gibi ifadeleri duyuyoruz. Videoda aynı zamanda “gerçek olaylara dayanmaktadır” ibaresi de yer alıyor. Dolaysıyla yeni CoD’un bu kez ayakları daha sağlam yere basan bir senaryoyla karşımıza çıkacağı varsayabileceğimizi düşünüyoruz. Bunu dışında videoda başka bir detay bulunmuyor.

Ayrıca Bkz.RTX 3090 1399 dolardan başlayan fiyatlarla gelebilir: Turing’den %40 daha pahalı

Oyunun küresel tanıtımı ise 26 Ağustos Çarşamba günü yapılacak. Bakalım bu tarihte oyun içi oynanış videosu görebilecek miyiz? Yeni gelişmeler ortaya çıktıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Tanıtım videosuna aşağıda göz atabilirsiniz. 

Kaynak:https://wccftech.com/call-of-duty-black-ops-cold-war-confirmed-reveal-date/

• Ooo severiz. Hadi bakalım inşallah pc kaldırır 😀

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Black modern war cold ops 5
    ne zaman çıkacak ?

• Oyunun fiyatı fazla olmaz 480 tl olur gibi

• Warzone oynarken aniden yazılar falan çıkıyordu. Bu oyunun Soğuk Savaş ile alakalı olacağını işaret ediyordu.

• Birtek benmi bu cod serisini cocuksu buluyorum. Battlefield i oynadiktan sonra bu tarz oyunlar ve grafikler insani kesmiyor..

• Drummerrrr kullanıcısına yanıt
    Mw grafikleri çok iyi oyun rtx kapalı bile, bana da bf saçma geliyo robot kollu kadından sonra

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Harita buyuklugu ve 2 ayda bir harita guncellemesi vede rtx modu acik ara battlefield V i zirveye tasiyor. Oyun acik ara daha gercekci.

• Yeni nesil sürümünü göstericeklerdir kesin, Black ops 1 kadar iyi bir oyun cikar umarim herseyiyle harika bir oyundu

• Treyarch Studios Call of Duty: Black Ops Cold War ile ilgili yeni bir fotoğraf yayınladı..;

• brnk kullanıcısına yanıt
    Yaptiklari hatalardan ders alirsa yeni bf oyunu iyi olmaz mi? Olur. Modern warfare'den önce CoD serisi de pek matah değildi sonuçta. Infinite warfare, advanced warfare, black ops 3 oyunlarinda jetpack özelliği bence berbat ötesiydi.

• pc kaldırmaz büyük ihtimal.Youtubedan bitiririm artık :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.