|
Bildirim
|
Yanarım yanarımda şu oyun yüzünden rdr nin hakkının yenmesine yanarım
Goty kesinlikle rdr nin olmalıydı |
Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Şaçlarında sırma telin Neden sustu BOYYYY diyisin Dün benimdin bugün PC lerin Ağlamamak elde değil Mu hahhaa |
bu kadar zavallı bir yorum olamaz yani.. ps4 pro'da 2 kez ps5 'te 1 kez bitirdim oyunu.. 4 yıl önce çıktı bu oyun.. bu kurda 3080 lik sistemin mi var da bu yorumlar yani ? öyle bir paran olsa zaten pc nin yanına tüm konsolları toplardın.. ps5 kullanıcısından daha iyi oynayabileceğinin bir ihtimali yok zaten bu ülkede.. sen hala oynamadığın oyunu beklerken ben demon's souls remake , returnal oynuyordum.. şubatta da forbidden west oynayacağım.. artık onu kaç yıl sonra oynarsınız bilmiyorum
|
Degersiz bir mesaj ve espiri için Photoshop u acip 5 - 10 katman layer mi yakaydim ? O kadar işsiz değilim ayrica basit bir konuyu bile ilk okul liseye bağlamanız hiç hoş değil. Espiri anlaşıldı mi.Anlaşıldı. benim için yeterlidir |
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
😄😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonra uyandın bir ıslaklık.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gelin olmuş gidiyorsun Bana veda ediyorsun Sakın ağlama diyorsun Ağlamamak elde değil Şaçlarında sırma telin Neden sustu BOYYYY diyisin Dün benimdin bugün PC lerin Ağlamamak elde değil Mu hahhaa |
|
|