|
Bildirim
Tom Cruise hemen hemen bütün filimleri oldukça iyi ama aralarında en çok sevdiğim filmi buydu. Bunun ikinci serisi çıkacak dediler ama bir türlü çekilmedi galiba.
|
Bence filmi gelmeliydi, hem de iki tane: Birincisi, hikayenin en başını anlatacak, ikincisi ise Rita'nın gözünden anlatacak hikayeyi...
|
Mangasını bilmiyorum ama film versiyonu (Edge of Tomorrow) çok güzel. Defalarca kez izledim. Tom Cruise ile Emily Blunt'ın en iyi işlerinden. Emily Blunt deyince genelde insanların aklına A Quiet Place geliyor veya Tom Cruise deyince Mission Impossible geliyor. Fakat benim aklıma ilk Edge of Tomorrow geliyor. Bende o kadar yer etmiş bir yapım. Mimikler bir tasarım harikası ve korkutucu agresif uzaylı yaratık tasarımında hala Edge of Tomorrow mimiklerini geçebilen görmedim. Alien serisinden bu yana en iyisi.
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Film hikaye olarak devam etmeye çok güzel bir yerde bitmişti hem de, Neredeyse her sene F&F geliyor, marvel in her karakterinin çakmasına kadar film geliyor ama böyle işler havada kalıyor, peeeeh. Filmin sonu ile ilgili sırbozan içerir. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mükemmel bir film. 1080P MKV dosyası en az 10 senedir cihazlarımda hiç silmedim. 10'kez den fazla izlemişimdir. Hiç sıkmıyor insanı. Tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kesinlikle öyle. O filmin de devamını bir türlü getiremediler. Güya gelecekti yılan hikayesine döndü. Bu saatten sonra geleceğini pek sanmıyorum, Tom Cruise çok yaşlandı. Gerçi belli de olmaz bazen yıllar yıllar sonra devam filmi çekmeye karar veriyorlar: Cruise aksiyonu, adrenalini seviyor ayrıca ama yine de yaş aldı, fazla hareket edemez. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() |