Şimdi Ara

Path of Exile 2 için yeni fragman paylaşıldı: Yakında geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Path of Exile 2 için yeni fragman paylaşıldı: Yakında geliyor
    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Grinding Gear Games'in yaptığı Path of Exile 2, 2019'un Kasım ayında duyurulmuştu. Diablo 4'ün en büyük rakibi olarak görülen ikinci oyun özelinde de bekleyiş halen sürüyor. Şimdi Sony'nin State of Play etkinliği kapsamında Path of Exile 2'den yeni bir oynanış fragmanı paylaşıldı.

Path of Exile 2 için yeni fragman paylaşıldı

Kaçıranlar için Path of Exile 2, 2013 yılında tanıtılan ilk oyunun ücretsiz bir devam oyunu olacak. Etkinlik sırasında Grinding Gear Games, Path of Exile 2'nin 2024 sonlarında hem PC hem de konsollarda erken erişime açılacağını duyurdu. Yeni fragmanda ise, oyundaki gelişmelere hızlı bir bakış atıyoruz.

Daha önceki bilgilere göre Path of Exile 2, her biri üç Ascendancy uzmanlığına sahip on iki sınıf, becerilerinizi kişiselleştirmek için 240 Beceri Taşı ve 200 Destek Taşı, altı perdelik bir harekât ve her biri kendi boss dövüşüne sahip 100'ün üzerinde oyun sonu haritasına sahip olacak.

Ayrıca Bkz.God of War Ragnarok PC sürümü duyuruldu: İşte çıkış tarihi

Path of Exile 2 her ne kadar ücretsiz olsa da, para kazanma modeli doğrudan selefi Path of Exile ile "aynı" olacak. Üstelik Path of Exile 1 ve 2'nin aynı anda oynanabilir olacağı ve ortak bir mağazaya sahip olacağı belirtilmişti. Yani bir oyunda yapılan herhangi bir satın alma işlemi her ikisinde de kullanılabilecek.

• Local co-op, cross-play, cross-progression... Çok cezbedici artılar. Ayrıca videodan izlediğim kadarıyla animasyonlarını da başarılı buldum.

• Diablo 4'e verdiğim paraya üzülüyorum hala... Düşünsenize üzerinden 20 yıl geçti DII oynayabiliyorum, 4'ü oyuna tenezzül etmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • D4 casual kitleye hitap ederken bu oyun tamamiyle farkli bir bagimli kitleye hitap ediyor. Kesinlikle birbirlerine rakip olduklarini dusunmuyorum. Mesela ben d4 le inanilmaz keyif aliyorum poe benim icin asiri yorucu, ne yaptigini bile anlayamadigim, yuzlerce saat oynamam gereken hic bir sekilde bana hitap etmeyen bir nerd garabeti. Onu al otekiyle birlestir onu bilmemneyle degistir onu tetikle otekini bisey bisey yap Onu dusur ama soylesini dusur, boylesini bilmemne yap. Bunlarla ugrasan hayatsizlara basarilar dilerim .

• diablo 4 hater'larının (daha doğrusu popüler yayıncı ve forumlardaki nefret söylemlerini tekrarlayanlar) en çok önerdiği oyundu bu POE 1, bedava oyun bi girip bakayım dedim, çoluk çocuk dolu ve oyuncu kalitesi yerlerde, oyun da güzel değil direk çakması diablo'nun, yani bu oyuna en güzeli diye muamele yapmak için hayatında hiç oyun oynamammış olmak lazım.

• SonatTürkoğlu QUHSD S kullanıcısına yanıt

D4 asla kötü bir oyun değil.

Oyun dopdolu ama.....

Keşke D4'ün endgame kısmı "MMORPG" gibi olsaydı. Yapay zeka ile yazılan sonsuz görev koy millet yapsın...

• POE bedava olduğunu düşününler henüz act 10 u düşürüp map yapmaya başlamamış demektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.