Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Remastered Türkçe Yama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
30.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski oyun için olan türkçe yama oyunun Remastered versiyonuna uygun hale getirilebilir mi? Oyun bugün kırıldı ve sitelere düştü.

• evet konuyu tam ben açacıktım merakla bekliyoruz
  • Adamlar normal versiyona sahip olanlara bir güzellik yapmadılar ya, yatacak yerleri yok.
  • Hocam merhaba beni forumdan bir arkadaş yönlendirdi, kendisi The Dark Pictures Anthology Man of Medan çevirisini yapmıştı. Kendisine cavap yazdım ama sana sor dedi bilirmişsin. Bu oyunun yaması Fitgirl sürümü ile uyumlu mudur? Mesaj atamıyorum forum telefon numarası istediği için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foxx Mulder

Hocam merhaba beni forumdan bir arkadaş yönlendirdi, kendisi The Dark Pictures Anthology Man of Medan çevirisini yapmıştı. Kendisine cavap yazdım ama sana sor dedi bilirmişsin. Bu oyunun yaması Fitgirl sürümü ile uyumlu mudur? Mesaj atamıyorum forum telefon numarası istediği için.
    O sürüm hakkında bilgim yok ama hemen hemen aynıdır. Paylaştığımız sürümün bir alt sürümü ile aralarında sadece 10 satırlık bir fark vardı ve sorun teşkil etmiyordu. Fakat gelecek olan dlc ile uyumsuzluk olabilir. Dlc çıkmadan bir an önce bitirin derim. Zaten kısa oyun. 4-8 saat arasında değişiyor oynanış süresi. Ben 7 saatte bitirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ISKA -- 5 Mayıs 2020; 15:46:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler, bu akşam başlayacağım indirmeye bıraktım şimdi.
  • Bugun kirilmissa az bekle dostum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vallaha 1 ve 3 ü bitirdim 2 yi hiç oynamamıştım remastered olması efsane oldu ama işte türkçe değil en nefret ettiğim olay. sonra niye korsan kullanıyorsunuz oluyor...

• Modern Warfare 1'in türkçe yaması Remastered ile uyumsuzdu, yapımcı dil dosyalarını değiştirmişti. Bunda da o tarz bir durum mu mevcut?
  • Cod MW2 Remastered'i indirdim ve oyunçeviri'nin yamasını kurdum ve oyun kabul etmedi. Oyunu sıfırdan kurmak zorunda kaldım.
  • Frost05 kullanıcısına yanıt
    zaten hata yapmışsın 4 ün remastered ın da bile farklı dosya şifreleme kullanmışlardı bundada aynı şey geçerli ha oyun çeviri ekibi eğer becerebilirse bundan önce çevirdikleri metinleri tekrar remastered a uygulayabilirler bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklove23

zaten hata yapmışsın 4 ün remastered ın da bile farklı dosya şifreleme kullanmışlardı bundada aynı şey geçerli ha oyun çeviri ekibi eğer becerebilirse bundan önce çevirdikleri metinleri tekrar remastered a uygulayabilirler bence
    Bir deneyeyim zarar gelmez demiştim
  • Valla beklemedeyiz. Bu remastered yeniden düzenlenmesi olarak ne ifade eder diyor. Daha iyi grafikler filan mı başka bi numarası da var mı

• efsane optimizasyonu var oynamayı çok istiyorum ilk bölümde kalıyorum gerisini getiremiyorum yamasız oynamaya içim el vermiyor resmen

• var mı bi gelişme?
    çevrilme ihtimali varsa bekleyelim
  • up
  • oyun çeviriye ulaşma şansımız varmı instagram da aradım bulamadım ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.