Şimdi Ara

Call Of Duty Modern Warfare 2 Remastered Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
3
Favori
30.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav daha once oynamisinizdir zaten, turkce yama olsa nolacak cogu sey aklinizdadir,indirin oynayin gecin iste.Sanki bana yeni oyun yapmislar
  • quote:

Orijinalden alıntı: n201

Yav daha once oynamisinizdir zaten, turkce yama olsa nolacak cogu sey aklinizdadir,indirin oynayin gecin iste.Sanki bana yeni oyun yapmislar
    Ben oynamadım ilk defa Remastered olarak oynayacağım mesela. Genelleme yapmayı ne çok seviyorsunuz.

Beklemedeyiz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

Ben oynamadım ilk defa Remastered olarak oynayacağım mesela. Genelleme yapmayı ne çok seviyorsunuz.

Beklemedeyiz..

Alıntıları Göster
    +1
  • Beklemeye devam
  • bekliyoruz da yapan var mı
  • İlk çıktığı yıldan beri oynuyorum her gün. Steam'de zibilyon tane oyun var çoğu 5 para etmez. Millet boşuna iyi bir pc aldım ama oynayacak oyun bulamıyorum demiyor! Call of Duty Modern Warfare 2 şu anki oyunların %99'undan daha iyi ve oynanabilir düzeydedir.
  • Keşke Special Ops görevleri olsaydı onun için indirdim hayal kırıklığına uğradım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WRRKRR

Bu mesaj silindi.
    şu site virüs dolu ve defalarca dh de konusu açılarak google'a şikayette bulunuldu. Sayfa hala daha erişime açık ve google en ufak bir uyarı dahi vermiyor.

(linki koyan arkadaşın suçu değil bilmiyor olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave error -- 9 Mayıs 2020; 14:52:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

şu site virüs dolu ve defalarca dh de konusu açılarak google'a şikayette bulunuldu. Sayfa hala daha erişime açık ve google en ufak bir uyarı dahi vermiyor.

Alıntıları Göster
    Büyük ihtimalle sadece sitenin kendinde virüs varmı yokmu ona bakıyorlar. Gidip dış linkten dosya indirip kontrol etmiyorlardır. O yüzdende yıllardır bu site açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Alıntıları Göster
    Uyardığınız için teşekkür ederim.
    Siteyi daha önce dh de okumamıştım söylediğiniz iyi oldu.
  • beyler apex çeviriye ulaştım aracı olursa neden olmasın dediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklove23

beyler apex çeviriye ulaştım aracı olursa neden olmasın dediler
    Eski versiyonunu çeviren kişilerle nasıl iletişime geçebiliriz?
  • Bu siteye kanıp türkçe yama indirmeye kalkmayın verdiği tüm yamalar silinmiş veya yok sırf tık almak için bu oyunu cok yapıyor
    https://www.turkceyama.net/call-of-duty-modern-warfare-2-remastered-turkce-yama/

Buda nier güyya yama paylaşmış linkler sadece reklam sonrası kırık
    https://www.turkceyama.net/nier-automata-turkce-yama/

• -SnowStorm kullanıcısına yanıt
    eski versiyonu yapan oyun çevriri instagram dan yazdım ama cevap veren olmadı
  • encuni kullanıcısına yanıt
    kesinlikle şikayet edilmesi lazım
  • Bence bu cod gibi ingilizcesi basit oyunlara türkçe yamaya gerek yok
  • ypl mu bi gelişme
  • İngilizcesi basit ama mw'nin oyunlarını tam olarak anlamak efsane oluyor, açıkçası insan bazen kaçırıyor
  • İngilizcesi basit ama mw'nin oyunlarını tam olarak anlamak efsane oluyor, açıkçası insan bazen kaçırıyor
  • https://oyunceviri.net/call-of-duty-modern-warfare-2/
    Burdan türkçe yama yapan oyunçeviri ekibiyle iletişime geçebiliriz. Ben sayfaya yorum attım facebook hesaplarından da iletişime geçebiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.