Şimdi Ara

Stellaris Türkçe Yaması Yapalım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
4
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekibi kuralım, herkes bir dosyayı çevirsin. Ben ancient_relics_l_english isimli dosyanın yarısındayım. Ama gırla dosya var. Beni beklerseniz 1 yıl sürer. Bir yerden birbirimizi ekleyip konuşmamıza gerek yok. Herkes çevirdiği dosyayı yazsın yorumlara ve linkini paylaşsın bitince.

6 Mb'lık Türkçeleştirilmesi gereken toplam dosyanın 70 kb'lık ilk dosyasının linki:

https://mega.nz/file/J51GXQhD#YMOHMfLyuEoyWZrlQy3l6Bmk0AccnmFCLJK_K609xTI

Atacağınız konum: Stellaris\localisation\english

Eserlerler ile gelen tüm görevler Türkçeleştirildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iceberg290895 -- 9 Aralık 2021; 7:41:51 >

• google translate yapsan yeterli ben oynarım teşekkürler

• Burada https://forum.strategyturk.com/konu-mod-wip-stellaris-turkce-ceviri çevirisi yapılıyor saten. Ekiplerine katılıp beraber devam etmeni tavsiye ederim. Görsellerde eklenmiş. El çevirsi, translate değil.

• NeverTime N kullanıcısına yanıt

Çeviri kullanmadan çeviriyorum.

• güzel çalışma umarım sonu gelir Stellaris Türkçe Yaması Yapalım 

• Bu böyle olmaz gibi çok fazla kod var tools lazım çevirdigin kısımlar oyunda türkçe oluyormu test ettinmi?Senin için diyorum boşuna çevirmiş olursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoronaHere -- 2 Aralık 2021; 16:23:25 >
  • CoronaHere kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu oyunun çevrilmemiş olması çok büyük eksiklik. Umudum yok ama takip.

• iceberg290895 İ kullanıcısına yanıt

Umarım tamamlarsın.

• İlk dosyanın linkini konunun başlığında paylaştım, yüzlerce cümle Türkçe oldu. Ancak oyun oldukça büyük, devede kulak kalıyor. Bir nebze kolaylık sağlar dayanamayanlar için.

• Takipteyim.

• Stellaris Türkçe Yaması Yapalım
    Stellaris Türkçe Yaması Yapalımforum.strategyturk.com
    Sacrillegos Türkçe Çeviri Projesi (Utopia + Federations) | Alpha Sürüm Çıktı! - 2. Sayfa
    https://forum.strategyturk.com/konu-mod-wip-sacrillegos-turkce-ceviri-projesi-utopia-federations-alpha-surum-cikti?pid=254517#pid254517

Millet birbirine destek olsa çevrilip gidecek de herkes kafasına göre çeviri projesi başlatıyor. Su eleman atölyede paylaşmış ekimden beri güncelliyor fena yol katetmemiş aslında buna destek çıkılsa oyun oynanacak kadar çevrilir bence.

Son durum nedir bro ? Kolay gelsin..

• Twtich prime ile beleş verildi bu oyun çeviri yalan olmuş gibi.

Son durum nedir ? Bilgilendirir misiniz lütfen

• CoronaHere kullanıcısına yanıt

beleş nalaka

• son durum nedir bilğisi olan var mı

• takipteyiz

• Bu oyunun büyük bir ekip girişmediği sürece çevirilmesi neredeyse imkansız, 1 milyona yakın kelimesi var.

• temel kısmı yapılma olur aslında ezbere oyanıyoda bir yere kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.