Şimdi Ara

Far Cry - Türkçe Yama v1.1 [Tamamen Türkçe]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
12.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sürüm: Türkçe Yama v1.1
    Yapımcı: Kemal Deniz YILMAZ
    Çeviri: Tamamen Türkçe

http://rapidshare.com/files/325301104/FarCry_TRv1.1.rar

::: Yapımı ve Yayını Hakkında!? :::
    Far Cry oyunu için hazırlanan bu türkçe yama text editör kullanılarak yapılmıştır. text dosyalarının yapısı karmaşıktır. Bu yamayı ilk olarak epey uzun zaman önce çıkarmıştım. Şuan en güncel sürümüne ulaştı ve tamamen türkçe hale geldi. Oyunda ç gibi özel karaterler bozuk göründüğünden kullanmadım. Birkaç küçük düzenlemenin yapıldığı yeni yamada yayınlandı. İyi oyunlar dilerim!!!

RESİMLER:
     Far Cry - Türkçe Yama v1.1 [Tamamen Türkçe]  Far Cry - Türkçe Yama v1.1 [Tamamen Türkçe]
     Far Cry - Türkçe Yama v1.1 [Tamamen Türkçe]  Far Cry - Türkçe Yama v1.1 [Tamamen Türkçe]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimtr -- 27 Ocak 2010; 22:26:19 >

• yüzde 99 türkçe yeni yamayı hazırladım
  • Tamam teşekürlerde 10 tane konu açıp kirlilik yaratmak niye?Açacaksan 1 konu aç hepsine koy yamaları olsun bitsin.Kasma kendini bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: athackan

Tamam teşekürlerde 10 tane konu açıp kirlilik yaratmak niye?Açacaksan 1 konu aç hepsine koy yamaları olsun bitsin.Kasma kendini bu kadar.

aynı oyunun farklı sürümleri için yaptığım yamaları zaten tek başlık altında yazdım.
    ama isterseniz yönetime söylersiniz konuları birleştiririz. benim için sakıncalı yok.
  • farcry yaması bende işe yaramadı v 1.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: hak_an

farcry yaması bende işe yaramadı v 1.0

şuanki sürümü v1.1 ama çalışmaması eski sürüm olmasından kaynaklanıyor olamaz.
    oyunun çok cins bir korsan sürümünü kullanıyor olmalısın nedeni bu olmalı bence.
  • Oyunda altazı seçeneği yok mu sadece görevler mi Türkçe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA 5 TÜRKÇE YAMA
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rar şifresi ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.