Şimdi Ara

Avowed Türkçe Yama (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
252
Cevap
16
Favori
22.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
37 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şöyle bir sıkıntı var, bir de chestlerde göğüs yazıyor

• ornitolog kullanıcısına yanıt

V3 de buraların düzelmiş olması lazım, v3 kurup mu denedin ?

• volktyson kullanıcısına yanıt

yok, v3ü şimdi gördüm bakıyorum.

• V3 bu gece full test edicem . Ellerinize sağlık arkadaşlar.Olası bir sorunda bildirip daha iyi bir çeviri için sizlere destek olmak ta bizim görevimiz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I can finally sleep

Eline saglik hocam. V1 de asiri FPS dususu yasiyordum. Sistemde yeterli seviyede anlamamistim sebebini. Simdi duzeldigini gorunce hemen denedim. FPS olmasi gerektigi gibi. Yama da guzel. Tesekkurler.

Rica ederiz, iyi oyunlar Avowed Türkçe Yama 

• NightFolk N kullanıcısına yanıt

Valla arkadaşlar şuanda net bir şey diyemiyorum. Sadece yakın zamanda yapamayız onu söyleyebilirim. Çok fazla yeni oyun geliyor bu sıra ve son yaptığımız iki oyunda büyük oyunlar olduğu için, yorucu oldu. Hala daha da güncelleme verdiğim için, horizonda büyük bir oyun ve üç oyuna aynı anda güncelleme vermek beni çok yorar. Spiderman 2 ve avowedin güncellemeleri bittikten sonra yeni oyun olmazsa o sıra bakabiliriz.

• darkdogan kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, evet gördüğünüz yerleri bildirmeniz iyi olur. Çünkü bütün gün oyuna girip, aynı yerleri oynayıp her türlü testi yapmaktan oyundan aşırı soğudum ve oyuna girip oynayasım gelmiyor. Yorgunluktan hiç bir oyuna giresim gelmiyor şu saatten sonra orası da ayrı konu Avowed Türkçe Yama O yüzden gördüğünüz kelime hatalarını falanda bana özelden atabilirsiniz. Düzenleme yaparken, konuşmalar girip sırayla atılan her şeyi düzeltiyorum.

Tamamdır, bir dene bakalım. Sorun olmaması lazım

elinize sağlık, yukarıdaki sorun düzelmiş ama sandıklarda halen göğüs yazıyor ve 1 tane not kağıdındaki metin boştu, boş gelen metinleri not ederim birdahakine

• Yama ceviri kalitesi olarak nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dynasty warriors origins turkce yama arıyorum hiç bir forumda yok bu oyun çok güzel oyunu cevirebilecek arkadaşlar var mıdır?

Rica ederiz, sandıkları düzelttim aslında ama tekrar bir kontrol ederim. Boş olan not kağıtlarını nerede bulduğunuzu veya o konumda bir save alıp, save dosyası ulaştırabilirseniz, çözüme daha hızlı kavuştururuz. Teşekkürler geri bildirimin için

notların çoğu böyle

Avowed Türkçe Yama
  • PC gamepass kullananlar yamayı bu konuma mı atmalı?

Avowed Türkçe Yama

Save dosyanı atabilir misin bana, notlar gözükmüyor diyen arkadaşlardan save dosyasını aldım ve onlardaki bütün notlar düzelmişti. Sen şuanda oyunda sanırım daha ileridesin, bir kontrol edebilirsem daha iyi olur.

• brnbry kullanıcısına yanıt

Evet, bu konuma atıyorsun

Teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • brnbry kullanıcısına yanıt

Rica ederim, iyi oyunlar Avowed Türkçe Yama 

• Teşekkürler yama için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRexMystic -- 18 Şubat 2025; 22:2:25 >
  • hocam iyi akşamlar ve eline saglık

ingilizce harflerde sıkıntı var s ve ı da okunmuyor nasıl düzeltebilirim

TEKRAR KURDUM DÜZELDİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekin0626 -- 18 Şubat 2025; 23:44:15 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.