< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Avowed Türkçe Yama (7. sayfa)

-
-
V4 gelir mi yakında? Oyunu oynayın arkadaşlar ileride çok acayip gameplay ve hikaye gelişimi var. Beklediğimden iyi çıktı oyun.Bende dün gece karşılaştığım bi hatayı söyleyeyim Random çok nadirde olsa FPS drop yaptı bende yamayı kaldırdım 1 görev ilerledim yamayı tekrar kurdum düzeldi, 2 kez yaşadım bu durumu öyle çözdüm bilginize.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederiz. Bilgilendirdiğin için teşekkürler, göz atarım birazdan konuya
-
Rica ederiz, bir iki güne v4 yayınlarım diye düşünüyorum. Chest kısmı text üzerinde düzgün gözükse de oyunda bir sorun var ama v4 sürümünde halletmiş olurum. İyi oyunlar
-
Beğenmene sevindim. Aslında çevrilmemiş hiç bir yer kalmadı ama bazen notu ilk topladığınız anda İngilizce gözükse bile görevler kısmındaki belgelerde Türkçe gösteriyor. Her şeyi çevirdik zaten ama bazı notlarda böyle bir problem var. Çok yoğun olduğum içinde bir türlü oyuna başlayamadım doğru düzgün, fırsat bulup oyunu deneyimleme şansım olsa, her şeyi daha hızlı halledeceğim.
-
v4 bir kaç gün içinde yayınlarım bir aksilik olmazsa
-
ne kadar ileride
-
micro hesabının şifresini bulamıyorum xbox’ta oynadım hoşuma gitti PC’de korsan için çalışıp çalışmadığını doğrulayabilecek birisi var mı ?
çalışıyor
-
Çalıştı, sağol
-
İlk map ana görev %50 lerde gibi diyeyim.Uzun bir süre gündüz de oynadım 3. bölgeye geçtim bayağı bir süre olmadı ama dediğim gibi Random gelişen bi durum ve çok nadir bence bana özel de olabilir , bir daha olduğu yerde ki save dosyasını atarım gerekirse, genel akışı etkilemiyor.Şu düzeyde oynamak için yeterli bence.
Eline sağlık hocam. Hem yapıyor hem de üstüne sürekli düzeltip geliştiriyorsun. Eline, koluna, fikrine sağlık. Sağ olasın!
-
yamayı XboxGames/Avowed klasörüne atıp gamepass üzerinden kur dedim ancak yama işe yaramadı silip tekrar denedim yine olmadı, yardımcı olabilir misiniz
-
Elinize sağlık. V3 yama kurdum.
Kontrolör ayarlarında bazı tuşlar için atanan tuşların simgeleri yok.
Zıpla, eğil, etkileşim, silah setini değiştir, kabul et, iptal.
Ayrıca kontrolör on ayarı seçeneklerinden ikinci kısımda olan south paw turkceye cevrilmemis.
Kontrolör yerine de kontrolcü veya direkt gamepad yazarsanız daha iyi sanki :)
Türkçe yama kurduktan sonra gamepad e geçtiğim için hangi tuş nedir kendim bulmak zorunda kaldım
Rica ederiz, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz. İyi oyunlar
-
Content klasörünün içerisine kurman lazım
-
Kontrol tuşlarından haberim var. V3 den sonra olmuş. Halletmeye çalışırız.
-
Yama için teşekkürler gamepass e kuruldu çalışıyor. Güncellenmiş versiyonları takipteyim. Elinize sağlık.
-
Emeğinize sağlık, teşekkür ederim.
Xbox Game Pc kullanan arkadaşlar "C:\Program Files\WindowsApps" klasörü içeriğini görebilmek için gerekli kullanıcı yetkilerini sağlayın, ilgili klasörde ki "Microsoft.Avowed_1.2.8.0_x64" klasörünü bulun, yamayı klasör içerisine kopyalayın ve çalıştırın ardından xbox versiyonu seçin ve oyununuz Türkçe olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAxwELL_TR -- 21 Şubat 2025; 1:18:48 > -
Oyun iyi çıktı gerçekten. Pillars of eternity ve skyrim i başarılı şekilde harmanlamış adamlar. Oyun ilerledikçe şaha kalkıyor bu arada bunu belirteyim ana ve yan görevler ilginçleşiyor.
Harita sandığınızdan çok daha büyük. Obsidian haritayı region lara bölerek doğru bir tercih yapmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 21 Şubat 2025; 12:23:29 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X