güenmeyenler için kodları vermek yerine değiştirilecek dosyaları verseniz daha mantıklı olmaz mı? Ayrıca linux kullanıcıları için de daha rahat olabilir sonuçta her setup için wine çalıştırıp gereksiz dosyalar oluşturuyorlar. |
Avowed Türkçe Yama (6. sayfa)

-
-
emeğinize sağlık
-
Türkçe yama ile birlikte kontrolcü ile oynayan varsa benim gibii simgelerin gözükmemesi problemi yaşayan var mı?
A-B-X-Y gibi simgeler gözükmüyor bazen.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mrbckszgüenmeyenler için kodları vermek yerine değiştirilecek dosyaları verseniz daha mantıklı olmaz mı?
Ayrıca linux kullanıcıları için de daha rahat olabilir sonuçta her setup için wine çalıştırıp gereksiz dosyalar oluşturuyorlar.
Biz çeviri ekibi olduğumuz için sürekli yama çıkartan bir ekibiz ve setup sistemi bizim işimizi kolaylaştırıyor. Basit ve hızlı bir şekilde kurabiliyorlar. Görsel açıdan ve çeviri ekibi içinde setup sistemi daha güzel ve faydalı geliyor bana göre, o yüzden setup sistemini tercih ediyoruz. Güvenmeyen insanlar için yapacak pek bir şey yok artık çünkü her sistemi yaptık. Launcher yaptık, dosya olarak verdik, setup sistemi yaptık ama her zaman güvenmeyen insanlar çıkıyor. Ne yaparsak yapalım bir suçla gelen insan olduğu için artık benim için en basit şekli neyse onu kullanmaya karar verdik. Sonuçta bu işten bir kazancımız yok. Kimseyi indirmeye ikna etme gibi bir çabamızda yok. Biz üstümüze düşeni yapıp, oyunlara Türkçe alt yazı desteği ekliyoruz. Yamalar herkese açık şekilde duruyor, bu kadar kullanan insan var ve bir sorun olsa bizi tercih etmezlerdi diye düşünüyorum. Geri bildirimin ve önerin için teşekkür ederim. Açıklayıcı olabilmek adına uzun yazdım ki, merak edilen bir konu sanırım, herkes bu şekilde öğrenebilir.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Merhaba, evet bir kaç kişide daha v3den sonra böyle problem olmuş. Bakmaya çalışacağım onun için
-
ben de v3 kullanıyorum şuan ve yine bazı itemlerde isim görünmemesi gibi durumlar yaşıyorum ek olarak bazı karakter konuşmalarının bir kısmı ingilizce bir kısmı türkçe çıkıyor. bir de bazı çevrede bulduğumuz notlar veya kitapların içindeki yazılarda ingilizce. Genel olarak çeviri düzgün diyebilirim bazı kısımlarda ufak tefek yanlışlıklar var ama düzeltilebilir halen daha sandık yazması gerekirken göğüs yazıyor :D elinize emeğinize sağlık tabiki zaman geçtikçe daha iyi olacaktır.
-
En başta sandık olması gereken yerler niye hala göğüs sinir etti beni zaten ve ayrıca oyunun yapısı gerçekten biraz sıkıntılı olduğu için v1de olan hataları düzeltip v2 verdik, v1de düzgün olan yerlere etki etti. V2 de bildirilen yerlerin hepsini düzelttik, bu sefer v3de v2de düzgün olan yerlere etki etti ama işin garibi şu, dün not gözükmüyor diyen arkadaştan belgelerimde not duruyorsa save atar mısın dedim ve baktığında şimdi gözüküyor demin gözükmüyordu diye geri dönüş aldım. Yani oyundan kaynaklı mı yamadan kaynaklımı gerçekten kafam çok karıştı ama artık 1 ay boyunca beklediğim bir oyun olmadığı için şu son çıkartmış olduğumuz 3 oyunu bende oynamaya başlayabileceğim artık sonunda, o yüzden bugün ben başladıktan sonra daha düzgün bir şekilde her yer için çözüm bulacağımı düşünüyorum. Ama şu sandık olayına sinir oldum
-
Bir de yaygın/sıradan ekipmanlar ortak diye çevrilmiş bilginize
ortak zırh, ortak kılıç vb. gibi
-
hocam selam ben yamayı kurmama rağmen çalışmıyor ne yapmam gerekli bilginiz varmı ?
-
Teşekkürler, kontrol ederim hemen
-
Yaşadığın sorun ne tam olarak ? Hangi platformdan oynuyorsun ve Türkçe mi olmuyor yoksa oyun hata verip açılmıyor mu ?
-
Oyunun gamepass sürümüne sahibim, yamayı yukledikten sonra oyunu biraz oynayınca donuyor. Bir çözümü varmıdır?
-
Yamayla gamepassden oynayan arkadaşlarımız var. Hiç bir sorun yaşamıyorlar, oyunun dosyalarını doğrula istersen.
-
Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Nasıl çözebilirim acaba? Sistem dili vs. her şey Türkçe aslında.
-
Windows ayarlarında dil bölümünde yönetici dil ayarlarında sistem yerel ayarını değiştir kısmında "Beta : Dünya çapında dil desteği için unicode utf-8 kullan " kısmının tikini kaldırmaları gerekiyor ayrıca yine o kısımda geçerli sistem yerel ayarının Türkçe olması gerekiyor
-
Emeğin için teşekkür ederiz senin imzanla paylaşıldı.
Turkceyama Yönetim Ekibi.
turkceyama.org-türkçe oyun keyfi
Avowed %100 Türkçe Yamahttps://turkceyama.org/threads/avowed-100-tuerkce-yama.147/ -
Bende yamayı deneyenlerdenim,''Chest'' göğüs olarak görünüyor,ayrıca bazı gamepad simgeleri görünmüyor,şu ana kadar 3 saat oynadım genel olarak metinler anlaşılır,oyun da gayet keyifli gidiyor.Umarım eksik ve yanlışlar çabucak giderilir,henüz oyun kıran bir hata olmadı yama ile ilgili.
Duruma göre güncelleme yaparım tekrar.
[Ayrıca Gamepass üzerinden oynuyorum,kurulum kolay ve sorunsuz oldu,elinize sağlık]
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X