Ok atarken bende de 10-15 FPS'lere düşüyor. Ben oyunun sıkıntısı zannediyordum. Peki yamayı kurmadan önce var mıydı bu sorun dikkat ettiniz mi ? V2 ile bu sorun giderilmiş gerçi. Bu arada yine her zamanki gibi çok hızlısınız çeviri kalitesi de çok çok iyi. Anlamsız veya devrik tek bir cümleye denk gelmedim bile. Emeğiniz için teşekkürler. @volktyson < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claayns06 -- 16 Şubat 2025; 21:55:8 > |
Avowed Türkçe Yama (4. sayfa)

-
-
V2 yi şimdi denedim. FPS düşmesi gitmiş. Harika oldu miss bal kaymak emeğinize tekrardan teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
V2 yi şimdi kurdum oynuyorum fakat öncesinde görülen bazı yazılar kayboldu. Mesela bu itemde "Güçlü Tempo" yazan yerin altında özellik açıklaması vardı gitti. ayrıca bazı itemlerin ismi de kayboldu envanterdeki boşluk olarak görünüyor isimleri
-
V2 ile bir çok sorun düzeldi. Rica ederiz, elimizden geldiğince seri şekilde çözüm üretip, paylaşmaya çalışıyoruz. Beğenmene sevindim. İyi oyunlar
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Teşekkürler geri bildirimin için, hemen girip kontrol ediyorum.
-
Çok teşekkürler elinize sağlık.Geçenlerde sizin çeviriniz ile Spiderman 2 yi bitirmiştim şimdi sırada bu var
-
Rica ederiz, umarım beğenmişsindir. İyi oyunlar şimdiden
-
eline kolunas ağlık baydırman 2 çok başaırlıydı bu da öyle olur gibi
-
Kendi zamanından vakit ayırıp uğraştığın için çok teşekkürler. Gerçekten bu forum çok şey borçlu sana. Sayende böyle oyunları keyif alarak oynayabiliyoruz. Çeviride gayet güzel olmuş eline sağlık.
-
Herkese selam.V2 de gözlemlediğim 2 sorun daha var,biri belki bana özeldir bilmiyorum.
1)Oyundaki ana gorev de ılerlediginizde kıymık bulma gorevi var onu yaparken cevremde gordugum her kitabı okuyarak gidiyordum (Buyuk ve bir kaç farklı isimli) kıtabıda oku dedigimde oyun dondu.Oyunumla da alakalı olabilir test edersiniz sizde arkadaslar o gorevde tum kıtapları okuya okuya gidin.
2)Dawntrader yan gorevindeyım su an,gorevlerde veya item larda olması gereken bazı yazılar yok olmus,attıgım gorsele bakarsanız solda A*B*C fark edeceksiniz.
-
Rica ederiz, evet bunda da sürekli güncellemeler veriyoruz ve yapısı biraz karmaşık olduğu için, karşılaşılan her sorunu çöze çöze ilerliyoruz.
-
Böyle düşünmene çok sevindim. Rica ederiz, elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ekip arkadaşlarımla, beğeniyorsanız ne mutlu bize
-
Evet, v2 de bir çok yeri ve fps sorununu düzeltirken bir yere etki etmiş. Onu da düzelttik. Bir iki arkadaş oyundan attı notlarda dedi. Onu da çözdük gibi, bende sorun yok ama deneyebileceğim birisini arıyorum şuanda, ondan da emin olunca, v3 olarak paylaşacağız.
-
Eline saglik hocam. V1 de asiri FPS dususu yasiyordum. Sistemde yeterli seviyede anlamamistim sebebini. Simdi duzeldigini gorunce hemen denedim. FPS olmasi gerektigi gibi. Yama da guzel. Tesekkurler.
-
V3 beklemekteyiz.Oyun yoklukta iyi gitti valla sayenizde.Konular çok acayip.Keşke combat animasyonları daha akıcı ve doğal olsaymış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@volktyson Üstad Horizon Zero Dawn Remastered için Tr yama gelebilirmi oyunun zaten normal halinin çevirisi var sadece remaster için uyumlu hale getirilmesi gerekiyor. Yapabilirseniz çok iyi olur.
-
Aynen hocam zero dawn remastered hakkında bilgi verme şansınız var mıdır? Olmayacaksa boşa beklemeyelim 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe Yama v3 olarak güncellenmiştir. V3 ile birlikte bildirilen hatalar giderilmiştir. Çeviride iyileştirmeler yapılmıştır. Konu içerisindeki linkler güncellenmiştir. Calypso ekibi olarak iyi oyunlar dileriz...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X