Selam arkadaşlar, Son düzenlemeyi az önce tamamladım. Çeviri sadece tarafımdan, tek tek kontrol edilerek yapılmaktadır. Oyun içi diyaloglardan bunu daha iyi anlayabilirsiniz. (bot çevirisi değil, emek var :) Bina isimleri, çeviri dosyasında hata olmamasına rağmen bazı binalar için hatalı geliyor (missing.object) bunun sebebi oyun datası ile kaynaklı olabilir. Yeni patchler gelmeye devam ettikçe sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Birde bu firma her yeni patch getirdiğinde 50bin satırlık çeviri dosyasında aralardan bazı çevirileri oyundan kaldırıp, yerine yenilerini ekliyor. Bu da ciddi zaman kaybı yaşatıyor. Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar yazıyor fakat üzgünüm yalnız çalışıyorum. Çeviri yapacak adamın benim gibi ortaçağ aşığı olması ve o çağa özgü dile dikkat etmesi çok önemli bu sebeple güvenemiyorum başkasına. Birkaç sitede benim çevirimi alıp, kendine mal eden arkadaşları gördükten sonra açıkcası konuyu silmiştim. Fikrim değişti, az beğenin de motivasyon olsun :D iyi oyunlar steam arkadaş kodu : 69663309 Fayoutube The Guild 3 oyununun Türkçe dil paketini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
https://disk.yandex.com.tr/d/b5cYBl8AWTGEvQ
Güncelleme %95 oranında tamamlanmıştır ve devam etmektedir.
Çeviri sadece tarafımdan, tek tek kontrol edilerek yapılmaktadır. Oyun içi diyaloglardan bunu daha iyi anlayabilirsiniz. (bot çevirisi değildir)
Herkese iyi oyunlar. https://www.youtube.com/watch?v=KGrt3DFagc8https://disk.yandex.com.tr/d/4IOgiqGOfe_TKQ Son güncelleme : 12/10/2022 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanthor -- 12 Ekim 2022; 14:8:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
The Guild 3 için Türkçe Yama
Orta çağ lonca yaşamı simülasyon oyunu The Guild 3'ün merakla beklenen Türkçe yaması nihayet yayımlandı. Bu resmi olmayan yama, oyunun tamamını Türkçe'ye çevirerek yerli oyunculara daha keyifli bir deneyim sunuyor.
The Guild 3 Türkçe Yama, oyunu tamamen Türkçe'ye uyarlayan kapsamlı bir çeviridir. Oyunun arayüzü, diyaloglar, görevler ve diğer tüm metinler artık Türkçe olarak görüntülenmektedir. Bu, oyunun anlaşılmasını ve keyfini çıkarılmasını önemli ölçüde kolaylaştırmaktadır.
Türkçe Yama'yı kurmak oldukça basittir. Oyunun yüklü olduğu dizine yama dosyalarını kopyalamanız ve yamayı çalıştırmanız yeterlidir. Yama, oyunun mevcut ayarlarını değiştirmez veya oyun dosyalarına zarar vermez.
The Guild 3 Türkçe Yama ile oyunun tüm özelliklerine ve içeriğine Türkçe olarak erişebilirsiniz. Loncanızı yönetmek, işletmeler kurmak ve orta çağ dünyasında gezinmek artık daha kolay ve eğlenceli hale geldi.
Guild 3 Türkçe Yama'yı indirmek ve kurmak için resmi forumları veya fan sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Yama, oyunun tüm sürümleriyle uyumludur. Ayrıca, yama düzenli olarak güncellenerek oyunun en son sürümüne uygun hale getirilmektedir.
The Guild 2 Renaissance Türkçe Yama da dahil olmak üzere diğer oyunlar için Türkçe yamalar da mevcuttur. Bu yamalar, yerli oyuncuların popüler oyunları kendi ana dillerinde deneyimlemelerine olanak tanır ve oyunların erişilebilirliğini artırır.