Selam, yenilenmiştir. |
The Guild 3 - Türkçe Yama (3. sayfa)
-
-
Şehir içi sohbetlerin çoğu tamamlandı. Link güncellendi.
-
Gelen patch sonrası güncelleme yapıldı. Yeni gelen alanlar çevirilecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XanthorGelen patch sonrası güncelleme yapıldı. Yeni gelen alanlar çevirilecek.
verdiğin destek için teşekkürler acaba resmi olur mu ileri de
-
resmi olması için Discord üzerinden oyun yetkililerine dosyayı göndermiştim 2 hafta önce. Bu son patchte zaten çeviri kısmına değinmişler. Oyun hala geliştirilme sürecinde olduğundan ve yeni diyaloglar eklendiğinden bekletiyorlar sanırım.
-
Link bozuk.
-
Hocam Link tekrardan ölmüş. Yenileyebilir misiniz acaba?
-
Link ölü
-
Link = RIP
-
Merhaba,
Link yenilenmiştir. Oyunda update geldikçe, bazı alanları siliyorlar ve birçok yeni diyalog getiriyorlar. Son update gözden geçirilerek yeniden düzenlenmiştir. İngilizce kalan yerler mevcut ama tam çeviri için vakit bulamıyorum.
-
Teşekkür ederim ^^
-
link ölü
-
yenilenmiştir.
-
link yenilendi.
-
Selamlar 10.12.2021 de patch geldi güncelleyecek misiniz?
-
Evet yeni güncelleme geldi acaba patch adapte edilecek mi?
-
güncelleme olacak mı .
-
Link güncellendi. Her güncellemede bir dünya çeviri geldiğinden şimdilik askıya aldım. Oyunu oynarken gözüme batan yerleri sadece tek tük çeviriyorum. Bu haliyle bile tamamen tatmin edici düzeyde.
-
eline sağlık önce steam yorumunu gördüm sonra 1 sene geçtiğini gördüm, yama çıkmış güzel oldu. Orta çağ atmosferini çok severim. Umarım güzeldir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X