Dungeon Siege 1 Türkçe yama(Translate) Dungeon Siege 1 Türkçe yama V2 Steam'la uyumludur. Türkçe karakterleri destekler. İster programla otomatik kurun isterseniz zip'ten çıkartıp elle kurun şifre istememektedir. Link aşağıda: 👉 Dungeon Siege 1 Türkçe yama(Translate) V2 İNDİR 👈 Türkçe yama'yı kendim test ettim ve hata bulduğum yerlerin çoğunu düzelttim V2 olarak türkçe yama güncellendi chapter 5 veya 6 da haydutların olduğu yerde save sorunu yaşadım bunun dışında bir problem yoktu save alırken chapter 5 ve 6 dan sonra mağara gibi yerlerde almamaya çalışın zaten pek bir mağara bulunmuyor ormanlık bir alandı orada orman içinde bir yerde save alabilirsiniz küçük mağaralarda save sorunu olabiliyor.Ben bir kere yaşadım save sorunu o kadar dikkat etmenizi öneririm o yüzden :) Hata bulduğunuz yerleri bildirirseniz yamanın daha sorunsuz çalışmasına yardım etmiş olursunuz ben gördüğüm yerleri zamanla düzeltmeye çalışcam Oyun hakkında bilgi almak isterseniz altta videosunu koydum Mini Skyrim gibi bişey Şuan bende oynuyorum yardım almak isterseniz alta mesaj bırakabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım yada video linki tam çözüm listesi barındırır ordan kaldığınız yeri araştırabilirsiniz Oyunun Çevrilmiş Halinden Ekran Görüntüleri : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unknownelement -- 9 Mart 2021; 17:8:30 > |
Dungeon Siege 1 Türkçe yama(Translate) V2
-
-
saol kardeş niyekimse yorum yazmamış buna zamanına göre müko bi rpgdir.
-
beleş o yüzden
-
Öncelikle ortada bir emek var, emeğine sağlık. Lakin konuya birkaç oyun içi görsel veya video ekleyerek tanıtımı daha güzel ve albenili yapabilirsin.
-
Elinize sağlık
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Oyuniçi video koydum zaten bir kaç ekran görüntüsü atayım şimdi çevrilmiş halinden
-
Çok teşekkürler eline sağlık.
-
nasıl indircez. eline sağlık
-
Teşekkürler, dungeon siege 2'de bekliyoruz. :)
-
Gercek bir rpg. Off cok tesekkutler emeegine saglik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen link yok
-
Ellerine sağlık bu oyunu senelerdir oynuyordum fakat hikayesini pek anlayamamıştım şimdi tekrardan başlayacağım!
-
Dungeon Siege: Legends Of Aranna içinde dil paketi oluşturabilir misiniz? teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rai-gyTeşekkürler, dungeon siege 2'de bekliyoruz. :)
Yakında...
Çeviriyorum bitince paylaşmayı düşünüyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: cagataybaysalDungeon Siege: Legends Of Aranna içinde dil paketi oluşturabilir misiniz? teşekkürler
bakmaya çalışcam Dungeon Siege 2'nin çevirisi bitince
-
quote:
Orijinalden alıntı: unknownelementYakında...
Çeviriyorum bitince paylaşmayı düşünüyorum
Alıntıları Gösterbekliyoruz hocam.
-
Çocukken oynardım ve çok şey hatırlamıyorum. Hatırladığım tek şey bana verdiği o heyecan keyifti şu an iniyor tekrar bakacağım. Dili ağır mı bakıcam öncelikle sanmıyorum ama yine de teşekkürler yama için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osviceny -- 5 Kasım 2020; 18:29:44 > -
Çok güzel oyundu. O kadar zaman sonra translate de olsa çevirisini görmek mutlu etti beni. Bir kaç gün önce de Dos2 ye başladım. Nerden nereye...
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yama için teşekürler elinize sağlık :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yes your grace türkçe yama
- black myth wukong türkçe yama
- city skylines türkçe yama 2024
- palworld türkçe yama
- a plague tale requiem türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X