Şimdi Ara

Still Wakes The Deep Türkçe Yama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
5.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öncelikle merhabalar yeni cıkan Nobody Wants to Die oyununun tr yamasını yaparmısınız lutfen ricadır=)

• Teşekkürler ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkçe yama sorunsuz olarak çalışıyor. Rica ederiz, iyi oyunlar Still Wakes The Deep Türkçe Yama 

• Merhaba. Ben anlattığınız şekilde kurulumu yaptım ama Türkçe olmadı oyun. Eksik bir şey mi yaptım acaba?

Kurulum dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp çalıştırdım ve XBOX seçerek yükledim.

Still Wakes The Deep Türkçe Yama

Oyun içinde dil seçeneğini dediğiniz şekilde ayarladım ama oyun hala Türkçe değil

Still Wakes The Deep Türkçe Yama

• The-Keysi kullanıcısına yanıt

Merhaba, kurulumu yanlış yere yapmışsınız. Gamepass platformu için content klasörünün içerisine kurmanız gerekiyor. Habitat klasörü ve StillWakes_GamePass_YamaKaldır.exe 'sini Content klasörünün içerisine atarsanız sorun kalmayacaktır.

• volktyson kullanıcısına yanıt

Evet düzeldi. Teşekkür ederim emeğinize sağlık.

• The-Keysi kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, iyi oyunlar Still Wakes The Deep Türkçe Yama 

• Çok teşekkürler.

• ben yamayı kuramadım bilgisayarımda oynuyacam oyun klasörünün içine attım sonra yamayı çalıştırdım steam ile kurdum altyazıları united kingdom da yaptım dediğiniz gibi ama gene olmadı

• yamacitr31 Y kullanıcısına yanıt

Oyun Türkçe mi olmuyor yoksa hata verip kapanıyor mu ?

• Oyunu yamanızla bitirdim. Teşekkür ederim. Hatalı olduğunu düşündüğüm bazı yerler var. Onları yazayım. ''O haklı değil'' , ''Bu kanlı'' , ''Bu Teçhizat'' , ''Büstart''

• Dark7 D kullanıcısına yanıt

Rica ederiz, geri dönüşünüz içinde teşekkürler. İyi oyunlar dileriz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.