öncelikle merhabalar yeni cıkan Nobody Wants to Die oyununun tr yamasını yaparmısınız lutfen ricadır=) |
Still Wakes The Deep Türkçe Yama (2. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkçe yama sorunsuz olarak çalışıyor. Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Merhaba. Ben anlattığınız şekilde kurulumu yaptım ama Türkçe olmadı oyun. Eksik bir şey mi yaptım acaba?
Kurulum dosyasını oyunun kurulu olduğu yere atıp çalıştırdım ve XBOX seçerek yükledim.
Oyun içinde dil seçeneğini dediğiniz şekilde ayarladım ama oyun hala Türkçe değil
-
Merhaba, kurulumu yanlış yere yapmışsınız. Gamepass platformu için content klasörünün içerisine kurmanız gerekiyor. Habitat klasörü ve StillWakes_GamePass_YamaKaldır.exe 'sini Content klasörünün içerisine atarsanız sorun kalmayacaktır.
-
Evet düzeldi. Teşekkür ederim emeğinize sağlık.
-
Rica ederiz, iyi oyunlar
-
Çok teşekkürler.
-
ben yamayı kuramadım bilgisayarımda oynuyacam oyun klasörünün içine attım sonra yamayı çalıştırdım steam ile kurdum altyazıları united kingdom da yaptım dediğiniz gibi ama gene olmadı
-
Oyun Türkçe mi olmuyor yoksa hata verip kapanıyor mu ?
-
Oyunu yamanızla bitirdim. Teşekkür ederim. Hatalı olduğunu düşündüğüm bazı yerler var. Onları yazayım. ''O haklı değil'' , ''Bu kanlı'' , ''Bu Teçhizat'' , ''Büstart''
-
Rica ederiz, geri dönüşünüz içinde teşekkürler. İyi oyunlar dileriz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X