Şimdi Ara

SABAH 5 TE KALKIP DERS ÇALIŞMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hacılar ben küçüklükten beri erken kalkmaya alışığım geç kalkınca kendimden tiksinirim. şöyle izah edeyim erken kalkayım da boş boş şeyler yapsam bile benim için daha iyi oluyo. yazın 6.5 ta kalkıp cs atarım genelde kimse olmaz türklerden ruslarla takılırız. neyse ben bu alışkanlığımın üstüne 2 saat falan çekerek 4.5 ta kalkıp 5 te dersçalışmaya başladım bu sene şuana kadar iyi. tyt yi denemelerle götüreceğim için gün içindeki zamanımdan binevi tasarruf ediyorum. kalkıp tyt denemesi (genelde türkçe ve mat oluyo feni de yetiştirmeye çalışıyorum ama yanlışlara bakmaktan süre kalmıo) çözüyorum ve bende olabilir sadece ama bunu yapınca o günüm diğer günlere nazaran biraz daha motivasyonlu geçiriyorum. siz deniyor musunuz saat kaçta başlıyosunuz veya başlıodunuz?

bu arada sabah kalkınca uyanma rutinim sabit. banyo yapıyorum yine eskiden gelen bi alışkanlık bu da eğer o da yetmeszse kahveyi direkt ağzıma atıp su içerim üstüne ama genelde kahveyi içmemeyi yeğliyorum çünkü dayanıklılığım çok arttı kahveye karşı. özel günlere saklıyorum  

• deneyin hocam denemeden bilemezsiniz bana da iyi geliyordu 5 6 gibi kalkıp çalışmak hala da yaptığım oluyor güne ne kadar erken başlarsan o kadar iyi ek olarak gürültü problemin olmaz bizim burada malum çingeneler günün belirli saatlerinden sonra sürekli düğün yaptığından illallah etmiştim artık

• Netero başgan seviliyosun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • great student onizuka kullanıcısına yanıt

• Lisedeyken 4-5 gibi kalkar 7 ye kadar ders çalışırdım şimdi ise 7-8 gibi kalkıyorum En sevdiğim sabah rutini ise bir fincan Türk kahvesi içmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekonomist999 -- 24 Eylül 2022; 13:26:11 >
  • Ekonomist999 kullanıcısına yanıt

hocam okuyunca bile başım ağrıdı türk kahvesi içemiyorum. bu da benim lanetim. tadı çok güzel diyorlar.

• tylerdurdenim T kullanıcısına yanıt

olabilir hocam ben de yumurta beyazını hiçbir şekilde yiyemem mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.