hacılar ben küçüklükten beri erken kalkmaya alışığım geç kalkınca kendimden tiksinirim. şöyle izah edeyim erken kalkayım da boş boş şeyler yapsam bile benim için daha iyi oluyo. yazın 6.5 ta kalkıp cs atarım genelde kimse olmaz türklerden ruslarla takılırız. neyse ben bu alışkanlığımın üstüne 2 saat falan çekerek 4.5 ta kalkıp 5 te dersçalışmaya başladım bu sene şuana kadar iyi. tyt yi denemelerle götüreceğim için gün içindeki zamanımdan binevi tasarruf ediyorum. kalkıp tyt denemesi (genelde türkçe ve mat oluyo feni de yetiştirmeye çalışıyorum ama yanlışlara bakmaktan süre kalmıo) çözüyorum ve bende olabilir sadece ama bunu yapınca o günüm diğer günlere nazaran biraz daha motivasyonlu geçiriyorum. siz deniyor musunuz saat kaçta başlıyosunuz veya başlıodunuz? bu arada sabah kalkınca uyanma rutinim sabit. banyo yapıyorum yine eskiden gelen bi alışkanlık bu da eğer o da yetmeszse kahveyi direkt ağzıma atıp su içerim üstüne ama genelde kahveyi içmemeyi yeğliyorum çünkü dayanıklılığım çok arttı kahveye karşı. özel günlere saklıyorum |
Bildirim