Şimdi Ara

Edebiyat için görsel hafıza video sitesi animonik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
16.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu animonikten çalışan var mı aramızda?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Animonik: Edebiyat için Görsel Hafıza Videosu Sitesi

Animonik, edebiyat severler için özel olarak tasarlanmış bir görsel hafıza video sitesidir. Site, edebi eserlerin özetlerini, analizlerini ve yorumlarını ilgi çekici animasyonlarla sunar.

Animonik'te, klasiklerden modern edebiyata kadar çok çeşitli edebi eserler hakkında videolar bulabilirsiniz. Bu videolar, edebi metinleri anlamanıza, karakterleri ve olayları hatırlamanıza yardımcı olur.

Animonik'in en önemli özelliklerinden biri ücretsiz olmasıdır. Siteye erişmek ve tüm videoları izlemek için herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Ayrıca, videoları çevrimdışı izlemek için kolayca indirebilirsiniz.

Animonik'te, benzersiz bir "edebiyat ücretsiz indir" özelliği bulunur. Bu özellik sayesinde, edebi eserlerin özetlerini, analizlerini ve yorumlarını PDF olarak ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Böylece, edebiyat bilgilerinizi her zaman yanınızda taşıyabilir ve istediğiniz zaman gözden geçirebilirsiniz.

Animonik, edebiyat öğrencileri, öğretmenler, araştırmacılar ve edebiyata ilgi duyan herkes için değerli bir kaynaktır. Site, edebi eserleri daha iyi anlamanıza, görsel belleğinizi geliştirmenize ve edebiyat bilginizi zenginleştirmenize yardımcı olabilir.

Animonik'e {animonik ücretsiz link} adresinden ulaşabilir, kaçırılmayacak edebiyat videolarını izleyebilir ve edebi eserleri ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ben de merak ediyorum bu animonik nasıldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• Çalışmadım ama tanıtım videolarını izledim. Gayet güzeldi. Aklına oturması için kırk takla atmışlar.
  • Evet ben çalışıyorum hocam
  • İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Nasıl verim alıyor musunuz hocam? Videolar kaçar dakika? Bende düşünüyorum almayı ama bilemedim.

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Ben baya beğendim. Dopingten daha iyi geldi animasyonlu olması akıcı şekilde hatırlamamı sağladı baya baya. Sabahattin Ali +1 net belki

• Alegra kullanıcısına yanıt
    Ösymnin ne yapacağı hiç belli olmaz ama onu 2018de sordular. Bence bu sene toplumculardan Fakir Bayburt gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

Nasıl verim alıyor musunuz hocam? Videolar kaçar dakika? Bende düşünüyorum almayı ama bilemedim.
    Video sürelerine hiç dikkat etmemiştim hocam bi bakıym yazıym buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: Alegra

videolarda 1dk , 3 dk, 10 dk olan da var, değişiyor . toplam 5 saat civarında falan hocam

• İşkolik. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Doping kullandınız mı peki?

• Hocam doping kesinlikle almaya değmez. Örnek videoları karşılaştırırsanız farkı görürsünüz. Alacaksanız ya animonik alın ya da edebiyat seminerleri.
  • Wilter kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaştan doping videolarını izliyorum bu konunun üzerine tam denk geldi :D acaba alsam mı diye kıyasladım şimdi de
  • Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Bence ya dediğiniz gibi Fakir Baykurt ya da Talip Apaydın gelecek.

• hocam bence bu yıl nedim kesin sorulacak şöyle bir soru tahmin videosu izledim

nedim nerdeyse her yıl cevap olarak sınavda çıkmış.

• Ben dün bu konuyu görüp ve youtubeda ki videoyu görüp animoniği aldım ,önce 123 videoyu görünce iyi dedim ama büyük çoğunluğu 1 dk ve altı videoların o yüzden biraz pişman oldum kısa süreli diye yine de içeriğin tamamı da nedim videosu gibi iyi hazirlanmissa almaya değer.

• Cidden 100 lira vermeye değer mi?
  • alan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Just_brtsh

Çalışmadım ama tanıtım videolarını izledim. Gayet güzeldi. Aklına oturması için kırk takla atmışlar.
    Bana kirk yetmez

• Bugünden sonra her gün 30 dk-1 saat arası ayırmayı planliyorum.
    Bana önerebileceğiniz bir youtube kanalı, program, konu önceliği vs. var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.