Detaylı rapor findekse girmeden direkt sipay içinden görüntülenebiliyor. Ayda 1 kez ücretsiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 12 Kasım 2024; 19:7:10 > |
Findeks ücretsiz kredi notu (sipay)
-
-
Gördüğüm en hızlı ve ücretsiz rapor sunma yöntemi için Sipay'a teşekkürler. Yok şuraya üye ol, yok amuda kalk bedava raporu gör tarzı yerlerden bıkmıştık. -
Deneyelim, teşekkürler -
Doğum tarihi bilgisi eksik diyor bende. Mail attım bakalım ne diyecekler. -
Bu firmaya üye olmayın gerçekten başınıza çok büyük bela alırsınız En azından gidin şikayet var platformuna bakın Ben çok yıprandım bari siz uğraşmayın -
Ben de o şekilde yaptım düzeltiler sonrasında raporu aldım. -
Ne gibi büyük bela ?örnek verir misin?
-
Arkadaşlar findeks raporu kendi bankanızdan 50 liraya alabilirsiniz.Mobil bankacılık uygulamasından kullanabileceğiniz bu gibi bir opsiyon var.
Zaten bedava olsun diye baska bir mecrada bütün bilgilerinizi paylaşıp rapor alıyorsanız zaten FAKİRSİNİZDİR.
Kredi raporunuz yoktur, batmıssınız.Kartı zor döndürüyorsdunuzdur.Sizle banka zaten calısmak istemiyordur.Anlam veremediğim şey 3 kredi kartını 20 .000 lira ile takla attıran adamın findeks raporu ne olabilir ki.
Reklamlarda gördüğünüz 0 faizsiz kredi 6 ay ödemeli olan sey sizler ile alakalı kısım değil,siz zaten yoksunuz ,ticari bir gecmişiniz ve dönen bir sermaye icinde değilsiniz.Size banka findeks 100.000 lirak adamsınız demiş fişlemiş.Siz 78.000 lirasını kullanmıssınız geriye kalan meblag kadar adamsınız.
Doğru söyleyincede kötü oluyoruz.Çıkarıcam findeks kartımı yüzünüze vuracagım .
-
Ne alaka yahu? Kredi notum yüksek. Ücretsiz seçenek varken neden para vereyim? Sipay zaten kuruluydu netflix, spotify youtube prime eczane vs iade veriyor. Bu da başka bir artısı oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 12 Kasım 2024; 21:12:22 > -
Aynı fikirdeyim bu firma çok yaramaz bir firma bulaşmayın -
Kredi notun yüksek olay bu zaten.
0 faizle gel 6 ay veriyorum diye yazılan seyler zaten hikaye.Siz bütün kimlik bilgilerini verip bankaya üye kaydı yapıyorsunuz.Sözleşmede 1800 üstü müşteriler için banka onayıyla diye madde yazar.zaten siz o madde de değilsiniz ki 900 puanı olan batak adama faizsiz krediyi babası bile veremez.Babası bugun 10 lira verse 1 aysonra para 12 olur.Bu türkiye gerçekleri.Ya siz sistemi ve yasadıgınız ülkeyi tanımıyorsunuz .Yada ben boş konusup 44 senemi boşa harcamışım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithran -- 12 Kasım 2024; 20:31:0 > -
Konuda yazdığın tek doğru şey: 44 yıllık bomboş bir ömrün var.
Bizim gibi ortadoğu ülkelerinin kanayan yarası bu: Zenginleri parayı saçan insanlar sanmaları. Asıl parasının değerini bilen, zenginliği hazmederek elde etmiş kitledir. Hiçbir zenginliği sindirimiş adam kredi notu sorgulamanın ücretsizi dururken gidip 50 lira vermez. Düşünmeden para veren asıl gösteriş budalası, para harcayarak sınıf atlayacağını sanan varoş tiplerdir.
Bu yüzdendir Koç'lardan hiç skandal gösteriş, israf haberleri duymazlen, genelde Dilan Polat gibi varoş sonradan görmelerden her haltı görürüz... -
44 seneyi doğru bilgiyle harcadım onun için nickimin altında basarı imareleri var.Öyle boş vakitle gecirsem bu forum sistemi bana bunu vermezdi .Bu işi bu yoruma nasıl bagladın bilmiyorum ama .dediğim sey cok acık mobil bankacılık sisteminden kredi notunu takip etmek isteyen insana 50 lira gibi basit bir ücret seceneği ile kredi findeks raporu sunulmus.Bunda kötü bir zihniyet zenginlik vs yazacak kadar ne cıkardın onu anlamadım.Ben zenginim siz fakirsiniz demedim ki.3 bankaya borcu olan adam hergün findeks raporuda almasın bir zahmet.
Anlatamıyorumuyum anlamakmı istemiyorsunuz.Dünya üzerinde yaşayan her insanın maddi bir değeri var.Siz pramidin altındaysanız size verilen 100000 dir.Bir üstünde iş yapan ticari portfoyu olusmus insanların genel varlıkları,ticari ilişkileri ile 1000000 dur.Daha üst seviye bir işletme vs vs ise 10000000 dur.20.000 lira alıp ne bekliyorsunuz ki bankaların size ihtiyacı oldugunumu :)
Tamam sen haklısın sana inanıyorum .
-
hesaba durup dururken bloke koyma yaptığınız alışverişin para iadesini vermeme şikayet var platformunda gördüğüm hesaplardan çift çekim yapma neler neler biraz okuyun arkadaşlar 3 kuruş vermemek için mağdur olmayın bizzat yaşadım bunları
-
quote:
Orijinalden alıntı: lithranArkadaşlar findeks raporu kendi bankanızdan 50 liraya alabilirsiniz.Mobil bankacılık uygulamasından kullanabileceğiniz bu gibi bir opsiyon var.
Zaten bedava olsun diye baska bir mecrada bütün bilgilerinizi paylaşıp rapor alıyorsanız zaten FAKİRSİNİZDİR.
Kredi raporunuz yoktur, batmıssınız.Kartı zor döndürüyorsdunuzdur.Sizle banka zaten calısmak istemiyordur.Anlam veremediğim şey 3 kredi kartını 20 .000 lira ile takla attıran adamın findeks raporu ne olabilir ki.
Reklamlarda gördüğünüz 0 faizsiz kredi 6 ay ödemeli olan sey sizler ile alakalı kısım değil,siz zaten yoksunuz ,ticari bir gecmişiniz ve dönen bir sermaye icinde değilsiniz.Size banka findeks 100.000 lirak adamsınız demiş fişlemiş.Siz 78.000 lirasını kullanmıssınız geriye kalan meblag kadar adamsınız.
Doğru söyleyincede kötü oluyoruz.Çıkarıcam findeks kartımı yüzünüze vuracagım .
Hocam yanlış anlama da, fakir olmamak yerine dilini doğru yazmayı öğrensen daha iyi olurmuş. Bak ben senin yüzüne bu eksiğini vurdum, sen de bizim yüzümüze findeks ''kartını'' vur.
Fırsat için teşekkürler.
-
o kadar uğraştık kayıt olduk. sana ait bir numara bulamadık diyo. dşşk mı geçiyonuz olm
Konuda yazdığın tek doğru şey: 44 yıllık bomboş bir ömrün var.
Bizim gibi ortadoğu ülkelerinin kanayan yarası bu: Zenginleri parayı saçan insanlar sanmaları. Asıl parasının değerini bilen, zenginliği hazmederek elde etmiş kitledir. Hiçbir zenginliği sindirimiş adam kredi notu sorgulamanın ücretsizi dururken gidip 50 lira vermez. Düşünmeden para veren asıl gösteriş budalası, para harcayarak sınıf atlayacağını sanan varoş tiplerdir. Bu yüzdendir Koç'lardan hiç skandal gösteriş, israf haberleri duymazlen, genelde Dilan Polat gibi varoş sonradan görmelerden her haltı görürüz... |
Hocam yanlış anlama da, fakir olmamak yerine dilini doğru yazmayı öğrensen daha iyi olurmuş. Bak ben senin yüzüne bu eksiğini vurdum, sen de bizim yüzümüze findeks ''kartını'' vur. Fırsat için teşekkürler. |
Ne alaka yahu? Kredi notum yüksek. Ücretsiz seçenek varken neden para vereyim? Sipay zaten kuruluydu netflix, spotify youtube prime eczane vs iade veriyor. Bu da başka bir artısı oldu.
|
Bu firmaya üye olmayın gerçekten başınıza çok büyük bela alırsınız En azından gidin şikayet var platformuna bakın Ben çok yıprandım bari siz uğraşmayın
|
Benzer içerikler
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- ziraat süper şube nedir
- akbank otomatik ödeme talimatı kampanyası 1000 tl
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ziraat bankası prestij kart
- amazon prime günleri ne zaman 2024
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- bim bot
- letgo komisyon alıyor mu
- hepsiburada hisse yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X