Şimdi Ara

Barilla Klasik Makarna 10x500 gr 29 TL | Bizim Toptan (50 TL üzeri alışverişe) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.683
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Barilla alacağınıza filiz alın. Zaten aynı marka. Arada kalite farkı yok.

Barilla turkiyede sadece isim satar olmuş. Yurtdışındaki barilla ile turkiyedeki Barilla arasında kat kat fark var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda pastavilla'yı arbella'nın sahipleri satın almıştı diye hatırlıyorum
  • Barilla' nın Collezione çeşitleri çok iyi. Ama 15 tl. Klasik dedikleri Filiz, Nuh' un Ankara nın aynısı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 140karakter

migros makarna 1.60
    yav bari ankara yazaydın
    o değil de, makarna 5 lira olmuş la

Laiklik elden gidiyeah diyen dayıyı hergün üsküdar'da görüyorum, bir bim'den öteki bim'e... adam migrosun kapısının önünden bile geçemiyor
    makarna elden gidiyeahhh

Barilla Klasik Makarna 10x500 gr 29 TL | Bizim Toptan (50 TL üzeri alışverişe)

• Jeopol kullanıcısına yanıt
    filiz biraz daha yağlı ve kalorisi yüksek sanırsam.
    aslında tam f/p markası var, o da heryerde yok . Oba markası.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    oba seviyorum ama satılmıştı geçen sene şuan nasıl bilmıyorum happy centerlerda satılıyor 1.95 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: daddario_tel

Sizin sunduğunuz alternatif daha cazipti, GG 20/10 kullanarak bir tane 6'lı paket sipariş ettim; umarım paketleme ya da skt ile ilgili problem olmaz da uğraşmayız.

Teşekkürler @AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

Edit: Verdiğiniz her iki link'teki satıcı da Bizim Toptan Market'miş, mail düşünce fark ettim.
    Almayı düşünen arkadaşlar varsa kendi tecrübemi yazayım:

Satıcı Bizim Toptan'ın kendisi (onaylı satıcı), ürünler karton kutu içinde geliyor ve SKT'ler min 1 sene; ancak bana gelen 6 adet makarnadan birisinin ağzı tamamen açılmış ve diğer ikisinin ambalajında yırtık mevcut. Karton kolide herhangi bir hasar olmadığı için bu ürünler sevkiyat öncesi bu şekilde paketlendiği kanaatindeyim.

Durumu mesaj atarak dükkana bildirdim, gelen cevaba göre değişim ya da iade yapacağım (iade yaparsam GG 20/10 çeki tekrar hesaba yansır mı?) Samsun'da Bizim market mevcut; ama satış GG üzerinden olduğu için değişim olayına sıcak bakarlar mı emin olamadım.

Barilla Klasik Makarna 10x500 gr 29 TL | Bizim Toptan (50 TL üzeri alışverişe)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.