Derya ton balığı 2 x 160g bim de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 3 Ağustos 2024; 15:19:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Derya ton balığı 2 x 160g bim de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 3 Ağustos 2024; 15:19:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
dün görmüştüm marketlerde 2 tane aldım. Burada konusu açıldığı için 2 tane daha alayım. Ton balığı bozulmaz etmez doğru yerde saklanırsa Makarna ve salatada |
Migros marka ton balığı 22,5 Fide ekonomik ton balığı 23,7 wawa ton balığı 23,1 Carrefour Ton Balığı 22,5 Dardenel ekonomik ton 22.5 |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
6 ağustosa kadar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bütün mü yoksa parça pinçik halde mi |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhacker09x -- 4 Ağustos 2024; 21:31:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam kutunun üzerindeki besin değerleri tablosunu atar mısın Ben de aldım, garip bir şekilde bu üründe tüm ton balıklarından daha düşük bir protein oranı yazıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
27 temmuzda üretilmiş, mevcut aktüel indiriminden aldım. Aynı ürün. Buna ne koydular da protein %14'e düştü acaba < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |