SAY 35k için Okul ve Bölüm Önerisi
Selamlar,
35k SAY sıralama için Bilgisayar Müh., Yazılım Müh., Endüstri Müh. ve Diş Hekimliği gibi bölümler düşünüyoruz.
Öncelik devlet üniversiteleri olmak üzere özellerinde %50 burslusunu yazma istimalimiz olabilir.
Üniversite ve bölümleri düşündüğünüzde sizin sıralamanız ne olurdu?
Bizde kafa yorduk ancak farklı yorumları duymak güzel olacaktır.
USB deki mp3 ler neden bozulur?
Arkadaşlar merhaba,
Linktech marka 32 ve 64 GB lık iki tane usb almıştım ve 32 lik içerisine sevdiğim parçaları yükledim.
Ford Courier aracımda bunları dinlerken zamanlar mp3 parçalarda bozulmalar oldu ve şarkılar atlamalar yapmaya, acayip sesler çıkarmaya başladı.
Sonra ben 64 lüğe yükledim bu şarkıları ve onunla denedim. Zamanla aynı sorun 64 lüktede oldu.
Acaba sorun mp3 lerin kalitesinde veya indirilen yerde mi diyerek, daha farklı yerlerden yeni şarkılar indirdim. Yine ilk zamanlar şarkılar güzel çalarken belli bir süre sonra yine şarkılar bozulmaya başladı.
USB leri manyetik alanda tutmuyorum sadece arabada duruyor.
Sorun usb de olabilir diye şimdi sandisk marka yeni bir usb aldım. şimdi nunla deneyeceğim.
Lakin daha önce yaşayan olduysa diye bir sorayım dedim.
Benzeri bir durumu yaşayan oldu mu acaba?
Eğer sorun usb de çıkmaz ise arabanın usb oynatıcısıda şarkıları bozuyor olabilir. Tabi denemeden bilemiyorum bunu
usb ler şu linktekinden.
https://www.hepsiburada.com/linktech-u264-ultra-64gb-usb-flash-bellek-p-HBV00000LEAS1
https://www.hepsiburada.com/sandisk-cruzer-blade-32gb-usb-bellek-sdcz50-032g-b35-p-BD101431
Vodafone dan başka operatöre geçince kalan bakiyenin iadesi
Merhaba, Vodafone onodeli hattindayim. Türk Telekom a geçeceğim. Vodafone hesabındaki TL bakiyeleri nasıl iade alabilirim? Bir yere başvurmak yada işlem yapmak gerekiyor mu?
Bilen yardımcı olursa çok sevinirim.
su basıncının sürekli düşmesi
|
Meslek: Mühendis
Son Giriş: 19 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 914
İkinci El Bölümü Mesajları: 31
Konularının görüntülenme sayısı: 3.337 (Bu ay: 390)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 133 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar