Bilgisayarın sürekli kendini resetlemesi
geçen oyun oynarken bir anda reset attı olabilir normaldir falan dedim ama bir daha açılmadı sürekli windows u görmeden reset atıp duruyordu format attım açıldı sonra tekrar oyun oynarken reset attı sonra açıldı masaüstünde de atmaya başladı sonra OCCT testi yapayım dedim onda da testi başlatır başlatmaz reset atıyordu sonra yine bir daha açılmamaya başladı şimdi bir format daha attım tekrar açıldı, yarın bir gideyim bilgisayarcıda psu değiştirtip deneyeyim diyorum ama format atınca açılması ne alaka çözemedim nedir ne değildir sizce ? psu da kalitesiz değil, msi mpg a650gf var, olay görüntüleyici de bir ara işlemci ile ilgili hata gördüm reset attığı zaman, cache falan bir şeyler diyordu da hatırlamıyorum şuan
edit :
[BİTTİ] Crucial Ballistix 2x8 GB 3200mhz CL16 - 988 TL
Yeni sistem toplıyacaklar için fena değil fiyat, Türkiyede 8 gb ı 620tl
128 TL ARCTIC P12 120 mm Kasa Fanı
F/P konusunda en iyisi olduğu söyleniyor fiyatıda türkiye fiyatına göre iyi, adetli alımlarda da fiyat düşüyor 1 tanesi 140 tl ben 3 adet aldım 360 tl oldu birde paycell ile ödedim 30 tl de ordan gelecek tanesi 110 a geldi yani
3450TL Ryzen 5 5600
son 3 adet 6 taksit var, iyi bence fiyat
Piyasayı çok takip eden biri değilim ama bana fiyatlar uygun geldi dolar olarak yurtdışı fiyatlarıyla aynı
ikisinide aldım ben ama anakartın ram destek listesinde bu ramler yok sıkıntı olur mu acaba bu ram kodu CMH ile başlıyor destek listesinde CM H ile devam eden hiç bir ram yok H ne demek acaba
Son Giriş: 29 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 8.099
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 57.569 (Bu ay: 246)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6.903 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun