amazon ARCTIC P12 PWM PST 120 mm Siyah Kasa Fanı(ACFAN00120A) https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07GJGF56LF/P konusunda en iyisi olduğu söyleniyor fiyatıda türkiye fiyatına göre iyi, adetli alımlarda da fiyat düşüyor 1 tanesi 140 tl ben 3 adet aldım 360 tl oldu birde paycell ile ödedim 30 tl de ordan gelecek tanesi 110 a geldi yani |
128 TL ARCTIC P12 120 mm Kasa Fanı
-
-
Ben de beyaz olanı var. Çok sessiz çalışıyor. Tavsiye ederim. -
evet beyaz olanı daha da ucuz onuda belirtelim, siyah 130 tl beyaz 109 tl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 28 Mayıs 2022; 21:40:52 > -
Hava akışı nasıl hocam bunların?
-
redditte rgb takıntısı olmayan için en iyisi bu deniyor tabikide fiyatına göre en iyisi yurtdışı fiyatıda 10-11 dolar falan
-
Patlattım 2 adet teşekkür ederim.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Mayıs 2022; 22:31:46 > -
bu pst değil hocam haberiniz olsun
-
4 tane beyaz sipariş verdim, 385 TL / 6 Taksit…
Teşekkürler… -
arkadaşlar alacak olanlar 2şerli şekilde sipariş verin gümrük 3 adet ve üzerindekileri genelde geçirmiyor arctic fanlarda bu olay çok yaşandı.
-
Sipariş verince farkettim. Çok fark olur mu bilmiyorum, tek fan aldım zaten, NZXT fan controller var kullanacağım kasada da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunpower-storm -- 28 Mayıs 2022; 22:54:43 > -
PST ne oluyor, çok farkeder mi?
-
bir fikrim yok hocam
-
Hadi yaaa, geçmezse nasıl bir durumla karşılaşıyoruz?
-
2 ayrı sipariş yapsak bu sefer ekstra kargo çıkacak, bakalım ben 3 adet aldım sorun olursa en kötü iade olur
-
pst fanların ortak çalışması oluyor, 2 fanı birbirine bağlayıp sonradan tek kabloyla anakarta gidiyor 2 fan ortak aynı hızda çalışıyor
-
gümrükten geri döner para iadesi olur hocam
-
-
Öyleymiş, peki zaten hepsi ayrı ayrı anakartta system fan yerlerine takılınca pwm olarak aynı hızda çalışmaz mı zaten mantık olarak…
Benzer içerikler
- ofis koltuğu önerisi
- piranha 7656
- phanteks t30
- terabox güvenilir mi
- acer nitro 16 13.nesil core i5 13500h-rtx4050 6gb-8gb-1tb ssd-16inc-freedos
- telegram indirim kanalları
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X