Şimdi Ara

AJAZZ AJ159 APEX (TEKRAR STOKTA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
9.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ürün tekrar stoklara girmiş almak isteyen varsa kaçırmasın. Beyaz olan kalmamış sadece siyah ve mavi var.

Güncelleme: Stoklara girdiği gün tekrar stoklar tükendi kısa süre içinde. Tekrar stoklara girdiğinde gönderiyi güncelleyip yorum yapacağım.

https://www.temu.com/kuiper/uk1.html?subj=goods-detail&_bg_fs=1&_p_mat2_type=a4002&_p_jump_id=1040&_x_vst_scene=adg&goods_id=601099723172545&_p_rfs=1&_x_ads_channel=kol_affiliate&_x_campaign=affiliate&_x_cid=2036017254kol_affiliate&_x_ads_csite=search&g_site=174&g_lg=tr&g_region=203&g_ccy=TRY

15 Aralık tarihinde pro sürümü stok güncellendi. 2 rengi de mevcut dileyen bakabilir. LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warofthe1 -- 16 Aralık 2024; 4:17:57 >

• Ben 1 haftadır kullanıyorum, almanızı tavsiye etmem. Bazen hareket ederken ağırlaşıyor, kablosuz kullanımda kronik bir problemi var belli ki. 800 dpi kullanmama rağmen sanki bazen 200 dpi kullanıyormuş gibi çok kaydırmam gerekiyor fareyi. Durduk yere ağırlaşıyor hareketleri. Belki yazılımsal sıkıntısı vardır, bilemiyorum.

Düzeltme: Cihazı usb 3.0 porta bağlayınca problem çözülüyor gibi görünüyor. Usb 2.0 porta bağlayınca sık sık takılmalar yaşanıyor. Alacak arkadaşların dikkatine.

Evet hocam, usb 3.0 portlarında problem yok gibi görünüyor. Birkaç saattir kullanıyorum, soruna rastlamadım. Usb 2.0 portta sık sık takılmalar yaşanıyordu.

Herhangi bir usb çoğaltıcı veya 2.0 porta bağlamadan direkt anakartın usb 3.0 portunu kullanmanızı tavsiye ederim.

Herkese iyi alışverişler :)

• Nasıldır? Şarj süresi ne kadar gidiyor? Kaymak gibi kayıyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warofthe1 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler stok bekliyordum. Hesapta da 450 lira kredi vardı. 400 liraya gelmiş oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sadece mavi rengi kalmış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oryuken O kullanıcısına yanıt
    Siyahını ben aldım

• Stok bitmiş yine kaçırdık

• temuda stoğa gelince haber ver butonu var mı bu tarz ürünler için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Evet bana bildir seçeneği var.

• warofthe1 kullanıcısına yanıt
    ürünü şu an arattığımda “aj159 apex” olarak bir sınuç çıkmıyor. nasıl yapılıyor tam olarak?

Tükenmiş hocam maalesef

• Tekrar stok için rez alalım konuda

• AJAZZ AJ159 APEX (TEKRAR STOKTA)

Bu tarz ucuz mouse yok mu ya. Eli yatırınca bileğim ağrıyor.

• Ben 1 haftadır kullanıyorum, almanızı tavsiye etmem. Bazen hareket ederken ağırlaşıyor, kablosuz kullanımda kronik bir problemi var belli ki. 800 dpi kullanmama rağmen sanki bazen 200 dpi kullanıyormuş gibi çok kaydırmam gerekiyor fareyi. Durduk yere ağırlaşıyor hareketleri. Belki yazılımsal sıkıntısı vardır, bilemiyorum.

Düzeltme: Cihazı usb 3.0 porta bağlayınca problem çözülüyor gibi görünüyor. Usb 2.0 porta bağlayınca sık sık takılmalar yaşanıyor. Alacak arkadaşların dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Chimaera -- 18 Kasım 2024; 12:55:35 >
  • -Chimaera kullanıcısına yanıt

Neden kablolu kullanıyorsunuz hocam? Kablolu 1ms iken kablosuz da 8k(0.25ms) gecikmesi var yani kablosuz daha performanslı bir cihaz.

• amaat A kullanıcısına yanıt
    Kablosuz kullanıyormuş zaten

• başka yerde de okudum mousr kullanırken takılmalar olduğunu

Kablosuz kullanıyorum hocam. Sırf hafifliği için satın aldım zaten ama performans olarak beklediğim etkiyi yaratmadı açıkçası. Hareket ettirirken takılmalar oluyor dediğim gibi. Nasıl anlatılır bilmiyorum, deneyen anlar anca :)

Anladım hocam yanlış okumuşum kusura bakmayın. Bende aldım gelince kullanıp görümcem dikkat edicem özellikle buna. Takılmalar konusunda şöyle bir bilgim var, 1000hz üstüne alınca, işlemci extra zorlandığı için işlemci yetersizse Takılmalar oluyor diye biliyorum. Onum dışında başkalarında böyle bir problem yoksa sizin sensör sıkıntılı olabilir. Firmware vs güncellemesi ve hz i düşürmeyi denemiş miydiniz?

Ryzen 5 5600 kullanıyorum. Fw güncelledim, ilk işim o oldu zaten. Hertz düşürmeyi denedim, değişen bir şey olmuyor hocam. 1000 hzde de takılıyor, 8000 hzde de takılıyor. Fps oyuncuları kritik anlarda saç baş yolabilir bu sorun yüzünden, mouse dönmüyor bahanesi gerçek. :D

Gerçek bir forumdaşsınız. Sağolasınız hocam. Alacak olanları uyarmak lazım.  

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.