< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
AJAZZ AJ159 APEX (TEKRAR STOKTA) (3. sayfa)
-
-
2000 liraya kadar alınabilir. Ayrıca şuanki model 8k dongle ile geliyor yanlış hatırlamıyorsam önceki satılan proda 4k dongle vardı. Ekran dışında apexten farkı yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. 2 gün daha kredi iadem var. Yatınca alıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
apex mi iyi pro olan model mi ? birde hangi linkten bakıyorsunuz bende gözükmüyor
-
Apex daha iyi 3950 sensor var ve dock ekranlı, pro da ise 3395 sensor var dock ekransız. İkisi de 8k, normal kullanıcının anlayabilrceği bir fark yok aralarında.
Pro modeli kredi iadesiyle 1141 tl aldım. 520 daha geri gelecek teoride 600 650 tl civarına geldi. Apex olaydı daha çok içime sinecekti ama nasip. Sırf sürekli yurtdışı alışveriş limitleriyle oynuyorlar bir yerden sonra bir şey alamayız diye almış bulundum.
Böyle indirimli iadeli nasıl alıyorsunuz hocam uygulamayı her açtığımda ekrana bişiyler çıkıyor ama hiçbir şey vermiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ekranlar adamın kafasını yakıyor zaten hocam. Bunların içinde kredi iadesi var. Daha önce alışveriş yapmıştım. Bu alışverişe istinaden 1 hafta hergün uygulamaya giriş yapıp iade alıyorsunuz. Totali 526 tl idi. Alışveriş yaparken gene kredi iadesi promosyonu geldi benim kredimde düşünce 1141 tl ödedim. Tekrar bir hafta girip 526 tl alacağım. Bunuda bir sonraki alışverişte kullanacağım. Biraz sabır ve takip işi. Temu konusunu takip ederseniz orada mevcut bu promosyon konuları yardımı olabilir.
-
Bu bana bir kere denk geldi ama kullanmadım. Ürün kargolanınca 600 tl veriyor diye biliyorum. Daha karlı ama işleyişinden emin değilim.
Ben defalarca kullandım, evet kargo yapılınca tek seferde 600 kredi geliyor.
-
Heralde haberiniz yok 30 evroyu geçmeyecek aldığın ürünler ve kargo dahil bugun 27 sinden itibaren yasa geçti yani 500 tl lik ürün anca alabilirsin geçmiş olsun
-
Temuda vergisiz 900-950 liraya kadar hala yolu var.
-
senin yeni yasadan haberin yok heralde
-
Var hocam var. Yanlış bilgilendirme yapmayın diye netleştirelim. Artık yurtdışı alışveriş sınırı kargo ile birlikte 30 euro. Fakat herkesin "bildiği" üzere Temuda şu an kargo ücretsiz. Normalde vergi hariç 1050 liraya kadar sipariş geçebiliyorduk ama yeni yönetmelikle kargo ücretsiz de olsa 3 euro olarak kabul edilecek. Bu da yaklaşık 110 lira civarına tekabül ediyor. 1050-110 yani hala 900 küsürden sepet oluşturabiliyoruz.
-
Temu uyarıyor zaten. 1050'yi geçemezsin diyor. Bende nasipse 1 hafta içinde 2 tane 159 pro bekliyorum.
Temu 3 euro kargo mevzuunu güncellemedi henüz. Siparişleri 27 euro dan fazla vermemek gerekiyor.
-
Şansımıza artık o zaman. 26 ve 27 Aralıkta verilmiş siparişi. Gümrük memuru insafına kalırız artık.
Bugun geldi ürün deneme fırsatım olmadı.
Apex çok daha iyi duruyor ama nasipte bu varmış.
159 pro ile 179 p modeli arasında ne fark var acaba ?
Başkan minimum alışveriş ne kadar olmalı 600 tl iade gelmesi için ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X