DEEPCOOL Morpheus White E-ATX Mesh Kasa 5.688TL
Not: Beyaz olanı tükendi, siyah olan halen aynı fiyatta.
Hem beyaz hem de siyah aynı fiyatta(idi). Benim gibi Mesh ve en büyük beyaz kasalardan sistem toplamak isteyenler için 6 ayın en uygun fiyatı. Bu kasayla birlikte dikey ekran kartı aparatı ve pcie 4.0 riser + dijital gösterge birlikte geliyor. Ürün fiyatı 5.599 + kargo fiyatıyla toplamda 5.688tl tutuyor
Beyaz Kasanın link:
DEEPCOOL Morpheus Kasa White ARGB
Siyah Kasanın link:
Akakçe Fiyat Değişimi:
Radyatör Desteği:
Sinerjinin'de tek eksiği sürat kargo ve kargo ücreti. Onun dışında kasa çıktığı tarihten itibaren en düşük fiyatta. Arctic 420mm aio rahat rahat sığıyor bu arada.
Asus ROG Claymore II 4.414TL
Bir süredir beklediğim klavyeyi aldım. Belki kasımda daha iyi indirimi olabilir. Beklemek istemeyen değerlendirebilir benim gibi.
Asus Rog Claymore II: 5.499TL
Asus CashBack Kampanyası: -785TL
Bonus Card varsa Turkcell Pasaj İndirimi: 300TL
Başka kampanya varsa onlarla kombo yaparak dahada düşürülebilir belki.
Oyun İçin 48” ya da Üstü Monitör/Tv Tavsiyesi
Merhabalar, odama yeni büyük boy tv ya da monitör almayı düşünüyorum. 4k ve 120hz ya da üstü hz olmasını istiyorum. Duvara asıp karşısına da 2 puf/armut koltuk atıp gamepad ile oynayacağım.
Oled ekranlar görüntü kalitesi olarak güzel duruyor. Aklımda şu oled monitör var fiyatı 35in altında olan;
https://www.epey.com/monitor/gigabyte-aorus-fo48u.html
Gigabyte’in bu modeli geçen hafta 27,5k ya bulunabiliyordu. Bir anda tabi dolarında etkisiyle hızla arttı. Yinede fiyatı takipteyim.
VA panel olarak philipsin de şu monitörü var. Ambiglow ile de şık durabileceğini düşünüyorum.
https://www.epey.com/monitor/philips-559m1ryv-00.html
iki panelin farklı olduğunu biliyorum ancak philips fiyat olarak çok uygun duruyor, fırsat olabilir diye onu da odağıma aldım. Tv fiyatları almış başını gitmişken uygun fiyarlı bulabildiğim monitörler bunlar. Bu konuda özellikle monitör/tv bilgesi Adem abininde görüşlerini merak ediyorum. 40k altında min 48” 4k ve 120hz ya da üstü oyun için kullanıma uygun monitör ya da tv tavsiyelerinizi bekliyorum.
|
Notebook Ssd Raid0
|
Notebook SSD Raid0
|
|
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 267
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.255 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 88 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar