Şimdi Ara

DEEPCOOL Morpheus White E-ATX Mesh Kasa 5.688TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Not: Beyaz olanı tükendi, siyah olan halen aynı fiyatta.

Hem beyaz hem de siyah aynı fiyatta(idi). Benim gibi Mesh ve en büyük beyaz kasalardan sistem toplamak isteyenler için 6 ayın en uygun fiyatı. Bu kasayla birlikte dikey ekran kartı aparatı ve pcie 4.0 riser + dijital gösterge birlikte geliyor. Ürün fiyatı 5.599 + kargo fiyatıyla toplamda 5.688tl tutuyor

Beyaz Kasanın link:

DEEPCOOL Morpheus Kasa White ARGB

Siyah Kasanın link:

https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-morpheus-black-argb-tempered-glass-usb-30-e-atx-mid-tower-kasa-p-50192

Akakçe Fiyat Değişimi:

Radyatör Desteği:

Sinerjinin'de tek eksiği sürat kargo ve kargo ücreti. Onun dışında kasa çıktığı tarihten itibaren en düşük fiyatta. Arctic 420mm aio rahat rahat sığıyor bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amaat -- 9 Temmuz 2024; 11:12:4 >

• Tam pahalı diyecektim ki LED gösterge var olduğunu öğrendim. 20 centlik logic board ve 1 dolarlık ekran için 2.000 TL premium istiyor firmalar. Öyle düşününce normalleşti fiyat. Yoksa yanında AK620 gelmese mantıksız fiyat bu noktada.

Yine de bir şekil EATX anakart kullanmayacaksanız pek mantıklı gelmiyor fiyat

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Evet bende evladiyelik büyük kasa arayışındayım. Asıl kasaların giderek küçülerek işlevsel hale getirilmesini anlıyorum ancak küçük kasalara sığışamama durumum var. Sıvı soğutuculardan da çok çekiyorum. 420mm destekli beyaz bir sistem kurma hayalim var. Arctic liquid freezer 3 beyaz argb aldım 2 hafta önce. Şimdi de bunu alıp combinleyeceğim. Diğer parçalarıda yıl sonuna Toplayacağım. Hali hazırda kullandığım sistemim satılık.

Anlayacağın beyaz Mesh büyük hacimli bir evladiyelik sistem dizme hayalime adım adım ilerliyorum. Deepcool üzmez normalde. Görüntüye önem verenler akvaryum kasalara yönelmeli. Ben egede sıcaktan kavrulmayacak, oc ve soğutmaya önem veren bir kullanıcı olarak tercih ettim. Arctic 420mm kullanmayacak kişiler başka kullanışlı kasalar tercih edebilirler. Yaklaşık 2 aydır fiyatları her gün takip ettiğimden, indirime girer girmez aldım ve forumdakiler ile de paylaşmak istedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.