Şimdi Ara

Afyon eko dana sucuk kg 75 tl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
25.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pahalı olunca kaliteli olacak diye bi durum yok ama bu fiyata sucuk alınmaz! daha önce bi yakınım böyle ucuz diye 5 kilo sipariş etmişti yemin ediyorum 4-5 ayda 6 kişilik aile zor bitirdi sırf para verdi diye yendi yoksa bildiğin çöp, tavuk sucuğu bundan daha lezzetliydi ve yenilebilirdi ki ben tavuk sucuk yemeyi tercih ederim.

• Ben de bir kere Trendyol dan almıştım. Aksaray firmasıydı. Zorla bile yiyemedik. Fiyatı da normal sayılırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Doğru diyor neresi eşek eti. Anırmıyor sucuk

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu sucuğun reklamı çıktı da nasıldır afyondan sucuk alacam ama ne önerirsiniz

• Oo, başlık hortlatma...

Let the linç begin!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt

alanlar İKİ YILDIR yazmamışlar başlığa. Yiyince çok mutlu olmuşlar. mutluluktan zehirlenmişler. Düşün o kadar güzel. tavsiye ederim. alabilirsin.

• Haydaaaaa eski üyeler neden böyle yapmaya başladı geçen biri de skechers konularını hortlatıyordu.

• elnino19 kullanıcısına yanıt

Hazırda konu olunca yeni konu açmakla uğraşmak istemedim hocam

Anlıyorum sizi naçizane tavsiye vereyim reklamı özellikle sosyal medyada reklamı çıkan markasını bilmediğiniz ürünlerden uzak durun kıymanın bile 400-500 bandında olduğu günde aynı paraya sucuk satıyorlar. Ben genelde Migros kampanyalarını takip ediyorum 600-700 civarına Erşan Cumhuriyet Başyazıcı tarzı bilindik marka sucukları alıyorum riske atmıyorum tabi hazır ürün yerine bilindik tanıdık güvenilir yerel kasap olsa da hakiki orijinal kasap sucuk yesek ama maalesef

• uzak durmakta fayda var bu tür ürünlerden, güvendiginiz kasap harici asla almayın.Valide almıstı önceden ucuz diye bende hadi alınmıs yiyelim diyerek yumurtayla ekmek arasıyla falan biraz biraz yedim ama mide problemleri baş agrıları ayrıca vücutta yaralar olusturdu ben sakın diyorum...

Konu hortlatma insanlık suçudur!

Ürün ise bildiğiniz tavuk taşlığı.

• Ben almıştım. Bol baharatlı, az etli, bol galete unu katılmış sucuk.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

Ben almıştım. Bol baharatlı, az etli, bol galete unu katılmış sucuk.

Önerdiğiniz var mı peki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.