Findeks Olumsuz Rapor - Önemli!
Merhaba arkadaşlar,
Findeks yıl içerisinde aşağıdaki güncellemeyi yapmıştır. Bundan sonraki süreçte dikkat etmenizi tavsiye ederim.
Yasal takibe alınmış ve borcu tahsil edilmemiş veya ilgili banka/finans kuruluşu tarafından zarara atılma veya varlık yönetim şirketlerine devredilmiş kredi, kredi kartları ve kredili mevduat hesapları da rapor kısmında yer alır.
Banka/finans kuruluşu tarafından zarara atılan, borcu devam eden veya kapama işlemi yapılmamış açık hesaplar, süre sınırı olmaksızın raporda yer alır.
Banka/finans kuruluşu tarafından varlık yönetim şirketlerine devredilmiş hesaplar, varlık yönetim şirketlerine devir tarihi itibarıyla 10 yıl boyunca raporda yer alır.
Varlık yönetim şirketleri tarafından devralınan borçlar, kapanmadığı takdirde süre sınırı olmaksızın; kapatıldığı takdirde ise kapanma tarihi itibarıyla 10 yıl boyunca raporda yer alır.
Zarara atılma veya Varlık yönetim şirketlerine devredilerek kapanan hesaplar hariç;
Mart 2024 öncesinde kapanan hesaplar son 5 yıllık veri ile raporda yer almaya devam edecektir, fakat Mart 2024 sonrasında kapanan hesaplar azami 10 yıllık veri ile raporda yer alacaktır.
Kaynak : https://www.findeks.com/urunler/risk-raporu
Türk Telekom İphone 15'i Tanımıyor!
Merhaba arkadaşlar,
Türk telekom'a bugün geçiş yaptım. Bana telefonumun 4.5G'yi desteklemediğini bildiren sms attılar. Bu sorunu yaşayan var mıdır?
Söke Un |SOKE| Hisse [ANA KONU]
Merhaba arkadaşlar,
Ben 300 lot için talebimi oluşturdum. Buradan haberleşmek ve bilgi paylaşmak amaçlı konuyu açıyorum.
Alıntı
metni:Söke Değirmencilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. halka arzı, ‘’Sabit Fiyat ve En İyi Gayret Aracılığı’’ yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Talep Toplama Tarihleri: 04 - 06 Ocak 2023 Halka Arz Fiyatı: 7,50 TL
Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Hakkında
Merhaba arkadaşlar,
TSS kullanan arkadaşlar sigorta kurumlarını yorumlayabilir mi? Ben Anadolu sigortadan 3500 TL , Ak sigortadan 3800 TL teklif aldım. Sizler hangisini kullanıyorsunuz? Tavsiyeniz var mıdır?
Findeks 01/12/2022 güncellemesi
Merhabalar,
Findeks 01/12/2022 tarihinde güncelleme yaptı. Yeni güncelleme ile beraber son 5 yıl içinde varlık yönetimine düşen,zarara atılan,devam etmekte olan borcu olan ve icra dosyası tamamen kapanmamış bir çok kişinin kredi notunu sıfırlamıştır.
Bu saatten sonra kredi notumuza çok fazla dikkat etmemiz gerekiyor. Sikayetvar sitesinde oldukça fazla bu durumu yaşayan kişilerin şikayetleriyle dolu.
Artık kredi alabilmek çok zorlaşacak gibi duruyor.
Ücretsiz Olarak Kredi Danışmanlığı
Merhabalar,
Sizin gibi zamanında bankalarla kötü anıları olan ve mevcutta herşeyini düzeltmiş olan ben sizlere kredi danışmanlığı sağlıyorum. İstediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten kredi kartı başvurusu yaparsanız kredi kartınızı onaylatabilirim.
Kredi kartı alarak notumuzu yükseltebilirsiniz. İlgili linkten başvuru yaparsanız yüksek limitli kart alabilirsiniz.
Yapılandırma hakkında
Arkadaşlar selam,
Gss yapılandırmasını nasıl yapıyoruz*
Filipinler gerçekten yeşil mi?
Yemek Kartı Geçen Market
|
Yemek Kartı Geçen Market
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 530
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 64.826 (Bu ay: 893)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 156 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Finans Forumları