Merhaba arkadaşlar. Sabah arabanın lastiğini inmiş gördüm. Benziciye gidip şişiririm diye düşünüp hareket ettim. Yolda araba sallanmaya başladı. Tamamen inmişti lastik. Biraz daha ilerleyip (500 metre kadar) çektim. Yakındaki lastikçiye gittim. geldi lastiği söktü, yedek lastiği taktı. Sonra dükkana geçtik. lastikteki çiviyi söktü tamirini yaptı. Arabayı bir miktar yürüttüğüm için içinde de hasar olmuş mecbur değişecek lastik. Hasarı görünce geçici olarak arka ön değiştirdim. Çivi giren ön lastikti onu arkaya taktırdım.
Hepsi için toplam 1300 Tl ödedim. Usta servise gitsen 2000 lira ben ayar da yaptım falan dedi. Mecbur verdim. Sizce normal mi arkadaşlar ücret?
Artık ödendi gitti sadece merakımdan soruyorum.
Lastiğin içi ve dışını ekliyorum.
İski İnsani Su Hakkını İptal Etmiş
Geçen ay ile aynı metreküp kullandığım suyun bu ay daha fazla tutarda gelmesi ile yaptığım itiraz sonucu öğrendiğim olay.
Yönetim kararı ile iptal edilmiş, cumhurbaşkanından karar bekleniyormuş.
1) Bu indirim cumhurbaşkanı kararı ile gelmedi. Gelince İBB bu hizmeti duyurup alkış almayı bildi.
2) Cumhurbaşkanına biz bunu iptal ettik, haberiniz olsun dediler mi? Cumhurbaşkanı neden durduk yere böyle bir talepte bulunsun
3) Hizmete alenen siyaset bulaştırılmış. Hiç hoş olmamış.
Merhaba,
Bir kaç aydır millenicom 35 mbit internetini 84,90 TL ödeyerek kullanıyordum.
Bugün kesilen faturada tutarın 99,90 TL olduğunu gördüm.
Hiçbir ön bilgilendirme yapılmadan fahiş bir zam yapılmış. Hemen bugün başka bir sağlayıcıya geçiş yapacağım.
|
Lenovo vibe x security problem
|
Acer Liquid E700
|
Acer Liquid E700
|
SİLİNSİN
|
|
Lig başlarken gelen heyecan
|
Burhan Emanetoğlu |
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 297
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 5.696 (Bu ay: 1.228)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 135 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar