10 bin lira hocam |
Yüksek Limitli Kredi Kartı ile Neler Yapılabilir (2. sayfa)
-
-
Tam anlayamadım hocam, taksit başına mı 10bin yoksa 435binin üstüne sadece 10bin mi koydu? -
Tek çekim yaptım hocam, ona da banka komisyonu olarak sadece bir seferlik 10 bin koydu. Bir ay sonra ekstre kesim tarihinde yine karta ödeme yapacağım tamamını. Asgari bile ödesen geri kalan borca faiz işliyor neticede. Ben uygun bir araç aldım ve üzerine 25 bin TL koyup öyle sattım aracı hemen. Alıcısı hazırdı. 15 bin TL araç al satından kârım oldu. Parayı da para piyasası fonuna koydum ekstre son ödeme tarihine kadar ordan kazanç sağladım güzel oldu yani. Tabi araç al sat işi biraz şans oldu yoksa piyasa durgunken hemen alıp satabilmek zor bir şey
-
Sene sonuna kadar aylık ödemesini yapacak para lazım değilmi ayrıca felefona taksit yokki -
valla ben subatta bu soruyu kendi kendime sordum garanti de 400binlik kartım vardı gittim tek çekim geçip araba aldım asgarisini faizini ödeye ödeye suan 168 bine düşürdüm zor bela kesinlikle tavsiye etmiyorum ben gibi mallık yapma limit düşür
-
o limit bankaya ait size değil aman çok dikkat edin geri ödemeleri sıkıntı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X