Şimdi Ara

Maximum Kart Üye İş Yerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
2
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maximum kart üye iş yerlerinin güncel listesini bulamıyorum. Banka web sitesinde yok yada ben bulamıyorum. Resmen maxi puan ları harcamasınlar diye yapmışlar hiçbir yerde yok. 3 5 yerde başka resmi olmayan yerlerde çıkıyor ama güncel değil.

Siz biliyor musunuz?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Maximum Kart Üye İş Yerleri

Maximum Kartınız ile Maximum üye işyerlerinde yaptığın alışverişlerden avantajlar kazanabilirsin. Maximum üye işyeri listesi güncel olarak güncellenmektedir.

Maximum üye işyerlerinin güncel listesine resmi Maximum web sitesinden veya mobil uygulamasından ulaşabilirsin. Is Bankası üye işyeri listesi de Maximum üye işyeri listesi ile aynıdır.

Maximum üyesi işyerlerinin avantajlarından yararlanmak için Maximum Kart'ını kullanmalısın. Maximum anlaşmalı işyerlerinde yaptığın alışverişlerde puan kazanabilir, bu puanları Maximum hediyeler veya diğer avantajlar için kullanabilirsin.

Maximum üye işyeri sorgulaması, resmi Maximum web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapılabilir. Maximum kart üye işyeri listesini anahtar kelimelerle veya kategorilere göre filtreleyerek arayabilirsin.

Maximum Kart'ın sağladığı avantajlardan yararlanmak için Maximum üye işyerlerini kullanmayı unutma. Maximum üyesi işyerleri arasında marketler, giyim mağazaları, elektronik mağazaları ve daha birçok sektörden işyeri bulunmaktadır.

Maximum üye işyeri listesi 2023 yılında da güncellenmeye devam edecektir. Maximum üye işyeri listesine eklenen yeni işyerlerini takip ederek avantajlarından yararlanmaya devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • market için migros

akaryakıt için shell, opet, po

giyim için koton (lcw ve defactoda da vardır sanırsam)

kullanıyorum. spesifik bir yer arıyorsanız harcamak için o baska tabii ama genel olarak bence harcama yapmak cokta zor degil.

• Backspace7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Şikayet var dada yazmışlar, çağrı merkezini arayıp soranlar var, onlarda da liste yokmuş. Maximum üye iş yeri deyip atıyorlarlarmış. Artık internette öğrendiklerimizle hareket edicez.
  • a101de kullanıyorum ben genelde

• Ben a101 şok migros ve CarrefourSA da kullanıyorum. Bazi bimler de kullanıyor bazıları kullanmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.