Şimdi Ara

kredi kartı limiti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam kredi kartı limiti 50 bin tek kart, maaş ortalama 11-11,5 arası şimdi benim bu yükseltme şansım var mı? 70 bin falan nakit avans çekmem gerekiyor da? bir de yılbaşında ortalama 15 bin maaş olursa kredi kartı limiti tekrardan buna göre mi yükseliyor?

• hocam bu limit durumu kağıt üzerinde aylık gelirin 4 katı dense de aslında öyle değil. Benim mesela bir arkadaşım var asgari ücrete çalışıyor. Maaşını aldığı banka Vakıfbank, banka biliyor asgari ücrete çalıştığını ama gelire 50-60 yazıyor banka 65200 e yükselti daha Perşembe günü yanımda. Eğer puanınız iyiyse gelire kafanıza göre yazın bir şey. Banka kabul ederse limiti verir, lks denilen sisteme de gelirinizi o şekilde bildirir. Puanınız düşükse ve limitiniz 4 katın altındaysa bu durumda belgelerle şubelerden genel müdürlük yetkisinde başvuru yapın bazı bankalarda bu mümkün mesela iş bankası. O zaman uygun görülürse artırıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farklı bankaralara kk başvurusu yapıp şansınızı deneyebilirsiniz

• hocam o 4x olayı saçma gibi. asgari ücret alan kişilerde 120klık kartlar vardı geçen forumda gördüm. sanırım para giriş çıkış vs etkiliyor. geliri yüksek yazıp deneyin şansınızı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.