Şimdi Ara

2. Kart başvurusunda yeni limit tanımlanabiliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim bildiğim aynı bankadan ikinci kredi kartı başvurusu yaptığınızda mevcuttaki kartın limitiyle birlikte ortaklaşa iki kartı da kullanabiliyorduk. Geçen akşam world platinum karta başvurdum, kabul edildi. Buraya kadar her şey normal. Bi baktım plat kartın limit 195.300 normal kartın limiti eskisi gibi 100. Mh ile konuştum o da bana limitleri ortak birisi 100de sınırlandırılmışken plat olan 190da sınırlandırılmıştır dedi. Aklıma yatmadı çok da güven vermedi müşteri hizmetlerindeki arkadaş. O zaman şu an sırf daha üst kademe kredi kartına başvurdum diye o karta özel fazladan limit mi tanımlandı bana ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birdemetyesilsogan kullanıcısına yanıt
    Hocam yapı kredi müşteri limiti ile çalışıyor sizin yeni başvurunuzda müşteri limitiniz yükseltilmiş.Dusuk olan kart için limit artırımına girin önerilen limit diye çıkması lazım o tutara kadar diğer kartı da arttırabilirsiniz.Yeni karta başvurduğunuzda banka sizi değerlendiriyor limit boşluğu varsa artırıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapı Kredi yeni başvurularda o şekilde davranıyor.

• Bir süre sonra eski kartınızın da limiti, müşteri limitinizle eşitlenir. Benim de iki kartım var. Birisini hep sonradan müşteri limitiyle eşitliyor.

• Çok teşekkür ederim güzel insanlar sağolun…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.