|
Bildirim
Buyurun kulak arkamiz. Not : fotografi bilerek shutterstock logolu yayinladim. Neme lazim onun da vergisini isterler. ![]() |
Haram zıkkım olsun. Her zaman söylüyorum, yanlış zamanda yanlış ülkede dünyaya geldik.
|
Daha geçen kdv2 tevkifatlı alış faturalarında tevkifatı önden ödemezsen asıl KDV1 beyannamesinde indirilemez kanunu çıkardılar.
Malı daha işlemeden satmadan üretmeden hammaddeden çat kdv öde ne güzel dünya Artık ülkede işverenlik de işçilik de bitti. Kaynak:https://www.turmob.org.tr/sirkuler/detailPdf/34ad6499-ba3f-46cc-a0ba-9e3d5eaf6296/aralik-2023-donemine-iliskin-sorumlu-sifatiyla-verilen-kdv-beyannamesi-29-ocak-2024-tarihine-kadar-v |
Uzay turistinin paraları çıkacak tabi bi yerden :/
|
bu düpedüz Allahsızlık resmen... |
Yiyin efendiler, tıksırıncaya çatlayıncaya kadar yiyin
|
![]() Bu dayılar yaktı gençliğimizi! Sorsan marul da haftaya gelecekmiş.... Bunlara az bile! ![]() İşsiz bir televizyoncu olarak elimde bir tek telefonum kaldı, onu da kırdırıyorduk!
Vatandaş aç, öfkeli ama bu öfke bilinçli olarak açlığa sebep olan hatalı ekonomi politikalarının müsebbiplerine değil farklı mecralara mesela bunu haber yapmak isteyene yönlendiriliyor. Bu vesileyle telefonumu kırmak isteyenlere “çok ayıp” diyerek beni ve aslında kendi haber alma özgürlüğünü koruyan tesettürlü kardeşime teşekkür ederim. Utanılacak şey, ucuz sebze için kuyrukta beklemek değil Allah’ın verdiği aklı kullanıp “neden tarımı bitirdiniz?”, “bu yüzyılda kuyruk mu olur?” sorularını bile doğru adrese soramayacak kadar partizan hale gelmektir. Çiftçi perişandır, tüketici perişandır ve bu perişanlığı yaratanlar utanmazken çoluğuna çocuğuna sebze yedirmek için kuyrukta beklemek ayıp değildir. Çekim yapılmasını istemeyen, “beni görüntülemezseniz sevinirim” diyebilirdi ve ben de seve seve kuyrukta sözünü söylemek için bekleyenle konuşurdum çünkü haydi yine anlayış bize mağrurlanma ve öfke başkalarına kalsın! https://www.youtube.com/watch?v=ZwU7SVcmnkA&t=124s |
Osururkende vergl verelim
|
Buyurun kulak arkamiz. Not : fotografi bilerek shutterstock logolu yayinladim. Neme lazim onun da vergisini isterler. ![]() |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs_tutkunu -- 18 Ocak 2024; 16:16:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bu düpedüz Allahsızlık resmen... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 18 Ocak 2024; 15:59:13 > |