![]() Bu dayılar yaktı gençliğimizi! Sorsan marul da haftaya gelecekmiş.... Bunlara az bile! ![]() İşsiz bir televizyoncu olarak elimde bir tek telefonum kaldı, onu da kırdırıyorduk!
Vatandaş aç, öfkeli ama bu öfke bilinçli olarak açlığa sebep olan hatalı ekonomi politikalarının müsebbiplerine değil farklı mecralara mesela bunu haber yapmak isteyene yönlendiriliyor. Bu vesileyle telefonumu kırmak isteyenlere “çok ayıp” diyerek beni ve aslında kendi haber alma özgürlüğünü koruyan tesettürlü kardeşime teşekkür ederim. Utanılacak şey, ucuz sebze için kuyrukta beklemek değil Allah’ın verdiği aklı kullanıp “neden tarımı bitirdiniz?”, “bu yüzyılda kuyruk mu olur?” sorularını bile doğru adrese soramayacak kadar partizan hale gelmektir. Çiftçi perişandır, tüketici perişandır ve bu perişanlığı yaratanlar utanmazken çoluğuna çocuğuna sebze yedirmek için kuyrukta beklemek ayıp değildir. Çekim yapılmasını istemeyen, “beni görüntülemezseniz sevinirim” diyebilirdi ve ben de seve seve kuyrukta sözünü söylemek için bekleyenle konuşurdum çünkü haydi yine anlayış bize mağrurlanma ve öfke başkalarına kalsın! https://www.youtube.com/watch?v=ZwU7SVcmnkA&t=124s |
Kart, şifre ve kod satışları KDV’ye tabi olacak (2. sayfa)

-
-
Bir çok kişinin haberi yok daha ve internette de makale yazan bi kaç kişi haricinde bu olayı gündeme getirende yok. Herkes sus pus.
Daha önce mahsupda ödeme şartı koymuştu o mahkemeden geri döndü şimdi de indirim yapamazsın yolunu zorluyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu memlekette enayi biter mi gözünüzü seveyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sömürün herkesi.....
-
Yiyin efendiler, tıksırıncaya çatlayıncaya kadar yiyin
BFC 9000
Bu gene iyiymiş adamlar hiç kullanmadığım telefondan ayda 15 tl telsiz vergisi kesiyor,neyin karşılığında acaba, zaten her şeyden kdv,ötv vs alıyorlar aldığın maaştan,yediğin içtiğin her şeye kadar.
-
Osururkende vergl verelim
Daha güzel bir gelecek için iklimi korumalı ve sayaç taktırıp karbon salınımı vergimizi ödemeliyiz.
-
Koca bir millet doyuramıyoruz.
Gönüllü köleler sağolsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 gün önce Salı günü aldım bir vergi çıkmamıştı şu an bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten uzatmaları oynuyorlar. haklarını yemeyelim ama güzel öteliyorlar "son"u tabi eninde sonunda bu vergiler bir işe yaramayacak. ne bütçe açığını ne dış ticaret açığını ödeyemecekler.
-
Bu mu yani ekonomimizi kurtaracak dahiyane hamleniz?
Verginin vergisini ödeyen tek ülkeyiz..
ülkeyi öyle bir batırdılar ki o yüzden her şeyden vergi topluyorlar. özellikle nas ekonomisi bu ülkeyi batırmıştır. ve hala bunlara oy verenler var. çok cahil insan var maalesef. onların yüzünden bizlerde arada kaynıyoruz işte. çok yazık.
-
Çek takasa bölümünü de maliyeye ihbar edelim. Oradan da vergi alsınlar, aç gözleri belki doyar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Milletvekili dediğin kişi zaten durumu çok iyi olan insan maaşları neden bu kadar fazla. Bu kadar milletvekili dünyanın neresinde var. Örnek veriyorum orman bakanı mı olurmuş? Ormanın bekçisi olur veya koruması olur. Yazık değil mi babam gibi insanlara 10000 tl maaş alıyor? Hem emekli hem de daha hala serbest meslek yapıyor. Yazık valla ya o kadar üzülüyorum ki anlatamam! Eyt bahaneleri bana mı sordun 38 yaşındaki insanları emekli yaparken, Türkiye cennet miş ama milletin başındaysan.
Hayatta doğru dürüst eğlence keyfimiz yok.
Sinema ücretleri almış başını gitmiş.
Maç biletleri de küçük takım maçlarında eh işte desek de
Büyük takım maçlarında
astronomik rakamlara cikarken.
Tiyatro vs zaten böyle bir kültürümüz çok az.
Spor olsun diye haftada birden cok
Halı sahaya gidip mac yapsak
bütçe kaldirmayacak artik
Elimizde bi film bı dizi izleme keyfi vardı.
Zaten zamlar da birbiri
ardına patliyorken
birde buna
ek vergi konacaksa vay halimize
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetmetingülcan -- 19 Ocak 2024; 12:41:40 >
Tabi gelir tek araba hala nasılsa iyi gidiyor. İyi kalemlerin çoğunu kaybettiler
2. büyük kalem akıllı telefon. Telefon alan artık dayandırabildiği kadar dayandırmaya çalışıyor pahalılığından
3. içki ve sigara. Millet ya kimyager oldu yada daha ucuz segmentlere kaçtı. Sigaracılar tütüne kaçtı üni öğrencileri arasında paket alabilen çok az.
-
Oyun damı oynamayalım sokaklarda serseri gibi takılalım mı? Yada bütün gün kahvede mi oturalım. Şu hükümet ülkeyi ne hale getirdi. Bıktım şu ülkeden bir fırsatım olsa da kacıp gitsem şuradan...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 19 Ocak 2024; 15:19:48 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X