Şimdi Ara

ING 2.000 TL Nakit Promosyon geri geldi... (İlk kez faydalanacaklar ve yeni müşteriler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yaky Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
4
Favori
1.322
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.ing.com.tr/tr/sizin-icin/kampanyalar/duzenli-gelirini-getir-subat

Kampanyadan Turuncu Ekstra programına kayıtlı ING’liler faydalanabilir. 31 Mart 2025 tarihinde Turuncu Ekstra programına kayıtlı olmayanlar, diğer kampanya koşullarını sağlasalar da nakit promosyon almaya hak kazanamazlar.

Kampanya 1 Şubat 2025 itibarıyla geçerlidir. En son katılım tarihi 28 Şubat 2025’tir.

Kampanyadan ilk kez Turuncu Hesap açan veya 31 Ocak 2025 tarihi itibarıyla Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan ve 31 Ocak 2025 tarihi itibarıyla ING'de açık kredisi bulunmayan ING’liler faydalanabilir.

2.000 TL Nakit promosyondan, başka bir bankadaki kendi adına olan hesabından ING Turuncu Hesabına Şubat, Mart ve Nisan aylarının her birinde en az bir kez EFT/FAST yöntemiyle tek seferde 17.500 TL ve üzeri para gönderimi yapan müşteriler yararlanır.

EFT/FAST gönderiminin tek seferde en az 17.500 TL olacak şekilde direkt olarak Turuncu Hesap’a yapılması gerekir. Parçalı gönderimler ile 17.500 TL'ye ulaşılması kampanya koşulunun sağlanması için yeterli değildir.

Gönderimlerin direkt Turuncu Hesap’a yapılması gerekir. EFT/FAST ile vadesiz hesaba gönderim yapılıp oradan Turuncu Hesap’a yapılan gönderimler kapsam dışıdır.

Gönderilen paranın 1 takvim günü boyunca Turuncu Hesap’tan ING içindeki kendi vadesiz hesabına gönderilmemesi ve ayrıca Turuncu Hesap’tan başka bir banka hesabına gönderilmemesi, sadece Turuncu Hesap’ta tutulması gerekir. Para girişinin sağlandığı gün Turuncu Hesap’a toplam net para girişinin en az 17.500 TL olması gerekir. Turuncu Hesap’a giren toplam para girişi tutarı ile Turuncu Hesap’tan toplam para çıkışı (EFT/FAST/HAVALE ya da ATM’den para çekimi yolu ile) arasındaki fark 17.500 TL’den küçük ise kampanya koşulu sağlanmış sayılmaz.

Turuncu Hesap'a para gönderildiği gün, Turuncu Hesap’tan kredi, fatura, Destek Hesap ve kredi kartı ödemesi yapılması halinde gün sonunda net bakiye 17.500 TL altına kalırsa kampanya kapsamına dahil olunmamış sayılır.

Bir ING’li kampanyadan 1 defa yararlanabilir ve en fazla 2.000 TL nakit promosyon kazanabilir. Daha önce bu kampanyadan faydalanarak 2.000 TL nakit promosyon alan müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

17.500 TL gönderim yapan müşteriler Turuncu Ekstra’da 4.500 puan almaya hak kazanır. Turuncu Ekstra puanları gün sonunda net para giriş çıkışına bakılarak ertesi gün yansıtılır.

Nakit promosyon, 15 Mayıs 2025 günü açık olan ING vadesiz hesabınıza yatırılır.

İlk kez Turuncu Hesap açanlar 45 gün Hoş Geldin Faizi’nden yararlanır. Faiz oranları 5 milyon TL’ye kadardır ve alt limit üstündeki bakiyelerde geçerlidir, piyasa koşullarına göre değişkendir; yıllık, basit, brüttür.

Kampanyadan, ING çalışanları ve dış firma destek çalışanları faydalanamaz.

ING’nin kampanya koşullarını değiştirme ve kampanya koşullarını sonlandırma hakkı saklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçenkinde alamadıydık galiba bizi de kapsıyor

• e-Turuncu hesap açtım. Turuncu ekstra programına katılıp gelir belgesi gönderdim. e-turuncu hesaba 18 bin tl attım 2 gün beklettim herhangi bir katıllım mesajı vs gelmedi. Öncesinde de zaten katıl butonu felan yoktu. Sanırım 3 ay boyunca bu şekilde devam edilecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 10 Şubat 2025; 18:50:19 >
  • teşekkürler. ing hesabım yok. yeni müşteriye 50 bin 0,99 faizli kredi kampanyası var. hem onu alsam hem de buna katılsam şu yazdığım maddeye takılmıyorum dimi. o zaten geçen ay kredisi olmamaktan bahsediyor.

"Kampanyadan ilk kez Turuncu Hesap açan veya 31 Ocak 2025 tarihi itibarıyla Turuncu Hesap’ta bakiyesi bulunmayan ve 31 Ocak 2025 tarihi itibarıyla ING'de açık kredisi bulunmayan ING’liler faydalanabilir."

• Kaç gün hesapta tutmak gerekiyor gönderdiğimiz parayı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufukefe U kullanıcısına yanıt

1 takvim günü denmiş 48 saat tutmak garanti olur.

• karadurak kullanıcısına yanıt
    Katılım yok. Herhangi bir sms gelmez. Kendi adınıza bir bankadan eturuncu hesabına ait ibana tek seferde atın. Tek seferdede çekin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zero fear kullanıcısına yanıt
    Takvim günü, gece 23:59 da atıp 00:01 de çekilir bence hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 17.500 TL gönderim yapan müşteriler Turuncu Ekstra’da 4.500 puan almaya hak kazanır. Turuncu Ekstra puanları gün sonunda net para giriş çıkışına bakılarak ertesi gün yansıtılır.
    Bu nedemek 2bin değilmi promosyon

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt
    Bunu bende merak ediyorum

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

İkisi farklı şeyler

• Sözde faydalanabiliyorum ama uğraştırır mı bilmiyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mobil uygulamadan üye olamıyorum illa şubeye gelin diyor

• kampanyayı önceki promosyonu kaçıranlar için yapmışlar anladığım kadarıyla . Öncekini alanlar bunu alamayacak yazıyor

• erdem074 E kullanıcısına yanıt

Önceki promosyonu alanlar katılamaz diye nerede yazıyor

• blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

*Bir ING’li kampanyadan 1 defa yararlanabilir ve en fazla 2.000 TL nakit promosyon kazanabilir. Daha önce bu kampanyadan faydalanarak 2.000 TL nakit promosyon alan müşteriler bu kampanyadan faydalanamazlar.

• erdem074 E kullanıcısına yanıt

O zaman daha önce katıldıysak uğraşmamak lazım.

• Denizbanktan 9 bin tlyi aldık o iyidi hemen de yatırdı. Bu biraz mantıksız geldi hem para az 2 bin tl hem 3 ay sonra verecek o parayı hem 1 gün bekletmek gerekiyor bilemedm.

• Bunda da görüntülü görüşme gerekiyor mu?

• illa aynı gün mü olmak zorunda yoksa ay içinde herhangi bir gün oluyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.