Android den iPhone veri aktarımı
Arkadaşlar dün itibariyle iPhone 12 teslim aldım. Android den geçeceğim. Verileri ( fotoğrafları ve Whatsapp Yedeği gibi ) bilgileri iphone aktarmak için ilk kurulumda yer alan Android den aktar seçeneğini seçiyorum fakat bağlantı kopuyor. Nette araştırınca iphone nin bağlantı noktası oluşturduğunu ve ona bağlanmam gerektiğini yazmışlar fakat onunlada bağlantı sorunu yaşadım.
Mi 8 Android den verileri atacağım.
B550/X570 Anakart Önerisi [1750 TL ye Kadar]
Merhabalar. Öncelikle sistemimde B550M Mortar Wifi var(mini tower kasa mevcut) memnunum fakat ATX Kasaya geçiş yapacağım. Haliyle ATX anakart almak istiyorum. B550M Mortar da R5 3600 ü 4.4 GHz stabil kullanıyorum yani her ne kadar keyfi olsada alacağım anakartta VRM kalitesi iyi ve WİFİ olsun istiyorum.
Msi Mpg B550 Gaming Edge Wifi
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08B4THL9P/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1
Bu kartı buldum fakat işyeri interneti kısıtlı olması sebebiyle pek inceleme fırsatı bulamadım Reddit vs. Bu anakart iş görür mü veya 1750 e kadar önerebileceğiniz anakart varmıdır ?
Dell S2721H 27'' 75Hz Uydu İle Kullanmak
Merhabalar. Başlıktaki ürünü alma düşüncesindeyim, genelde hikayeli oyunlar oynuyorum. Evlendiğimde de monitörü mutfağa bağlayıp tv olarak kullanma imkanım varmı ? 2x3 W ses hoparlör görünüyor üründe. Daha önce bu şekilde monitör alıp ileriki zamanda tv olarak kullanan varmı ? Sıkıntı yaratırmı acaba ?
Ryzen 5 3600 ve MSI B550M Mortar Wifi Overclock Problemi
Merhabalar.Yaklaşık 2 ay önce b550m mortar wifi aldım ve 3600 işlemcim ile 4.4 GHZ 1.180v olarak stabil kullanıyordum.İki gün önce oyun oynarken fanlar deli gibi dönmeye başladı, Core Temp ile sıcaklık kontrolü ve Hwinfo64 ile Voltajına bakarken. bios u resetlemediğim halde çekirdek frekansları kendi kendine (Core Boost) sanıyorum oynuyor. Biri 3.6 iken diğeri 4,2 ghz de. Voltaj 1.4 e kadar çıkmış. BIOS üzerinden PBO,Spread Spectrum ve C-State kapalı. Dikkat etmem gereken başka birşey varmı acaba ?
Edit: BIOS u sıfırladım ve BIOS güncellemesi yaptım bu arada.
silinebilir
silinebilir
CORSAIR VENGEANCE RGB PRO Hynix CJR Ram O.c Problemi
2 Adet M2 kullanmak ve Hız
|
MSI B450M Mortar 2. M2 Yuvası Sıcaklık
|
silinebilir
|
Ryzen 5 2600 O.c Sorunu
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.991
İkinci El Bölümü Mesajları: 184
Konularının görüntülenme sayısı: 41.088 (Bu ay: 263)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.307 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware