Merhaba arkadaşlar resimdeki anakarta ve corsair crystal 280x kasaya sahibim. 1. m2 yuvası dolu sıcaklık sorunu yaşamıyorum 2. M2 yuvası ile kasanın tabanı arasında yaklaşık 10-12 cm var. fakat 2. ssd yuvasının üstü ekran kartı ile örtülüyor ( msi gtx 1660 ti gaming x ). Alta bir tane fan atacağım acaba 2. m2 yuvasını soğuturmu ?
Neden soğutmak istiyorsun hocam?
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Hocam 2. M2 yerine de disk takacağım. M2 lerde ısındıkça performans ve ömrü düşüyor bildiğim kadarıyla. O yüzden.
quote:
Orijinalden alıntı: wildwachsend
Hocam 2. M2 yerine de disk takacağım. M2 lerde ısındıkça performans ve ömrü düşüyor bildiğim kadarıyla. O yüzden.
Hocam performans düşürecek kadar ısınmaz orada kanımca. 60 derece sonrası performans düşürüyor.
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Cevabınız için teşekkürler hocam. Ekran kartı Ultra ayarda 80 dereceye ulaşıyor ama m2 kısmına denk gelen yer ekran kartının fan kısmı o yüzden merak ettim.
quote:
Cevabınız için teşekkürler hocam. Ekran kartı Ultra ayarda 80 dereceye ulaşıyor ama m2 kısmına denk gelen yer ekran kartının fan kısmı o yüzden merak ettim.
Denemeden bilinmez hocam :) Takıp ısı ölçümü yapmak lazım ilk olarak.
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Aynen hocam deneyeceğiz artık. Sadece çok sıkıntı olursa iade kısmı beni korkutuyor.
quote:
Aynen hocam deneyeceğiz artık. Sadece çok sıkıntı olursa iade kısmı beni korkutuyor.
Sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam. Olursa da 15 gün iade hakkınız var.
V1CT0RY
kullanıcısına yanıt
Hocam çok teşekkür ederim ilginiz için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme