< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Aralık 2018; 13:36:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Aralık 2018; 13:36:24 > |
Biliyorsan söyle dedik canını istemedik... Bi ara psikolog a görünün.
|
ÖNEMLİ BİLGİ.
KRONOLOJİK İADE SÜRECİ. Arkadaşlar iade ile ilgili tüm sürecimi tarihleri itibariyle yazıyorum. Bir çok kişiye yol göstereceğine inanıyorum. Talep olursa ekran görüntülerini de eklerim. +oy verip öne çıkarırsanız, daha çok kişi görmüş olur. SÜREÇ 21.06.2020 DH Fivestar dan ürün seri no ve product no aldım (20 TL) 22.06.2020 HP Whatsapp müşteri hizmetlerinden kayıt oldum. (+90 212 467 91 14) 14.07.2020 GG Teknorya satıcısından HP 15-DB1051NT 7DQ47EA RYZEN 3500U/8/512SSD/DOS/15.6" laptop aldım. 3800 KKlubü indirimi 3674 TL aldım + 75chip para + Avanrajix 38 TL(bi ihtimal Gelirse) 16.07.2020 Kargo ile laptop geldi. 17.07.2020 HP voucher programı dahilinde yeni aldığım laptop seri ve product bilgilerini girererk iade gelmesi işlemini başlattım. 20.07.2020 İadeniz onaylandı. 25 gün içerisinde para iadesi yapılacak diye mail geldi. 23.07.2020 havale yapıldı maili geldi. 30.07.2020 480 TL hesabıma geçti. |
Eh kardeşim varsa akıl sen de biraz onu kullan, tee yukarıdan ilk topikten beri söylüyorum ben bu müşteri numarasından öğrendim detaylar ile ilgili siz de girin arayın sorun ben müşteri temsilcisi değilim diye, senin gibi onca kişi sormuş ben her birinize aynı cevabı vermek zorunda mıyık, sen de kaşınıyor gibi aynı soruyu tekrar soruyorsun.
Sen de git bi okuma yazma kursuna tekrar katıl, okuduğunu arada bir anlamıyorsun çünkü. |
Niye yazılanları okuma zahmetine bile katlanmayıp her derdinizi bir başkasının çözmesini bekliyorsunuz.
444 0 307 Müşteri hizmetleri numarasıdır gidin kendiniz sorun devam ediyor mu etmiyor mu yararlanabiliyor musunuz? Korkmayın arayanları yemiyorlar trilyonluk telefon faturası da gelmiyor. Adı üzerinde müşteri hizmetleri numarası, onların yerinei ben bilemem, onlara sorun. |
Bu arkadasa begen atan an itibariyle 44 kisi var, bu çöplügün resmidir.
Adam hepinize iyilik olsun diye yazmis da yazmis, erinmeden. Hatta ustune Konuyu terk etmeyip hala sorulara yanit veriyor, bir zirtapoz da iki satir okumayip gelip artislik yapıyor, hadi onu gectim, konunun en çok Beğenilen yorumu oluyor. Sülük gibi ancak somurmeyi ve musaade etmeyeni de asagilamayi seviyorsunuz. Sen kimsin de insanlara psikologa yonlendiriyorsun? Tiplere bak allahim yardim et. |
15 Kasımda başvuru yaptığım işlemin ücreti bu sabah yatmış. Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim. Yol kenarına ağaç dikenler yıllar sonra gölgesinden faydalanan insanların duasını nasıl alıyorsa, @MonitörKertenkelesi aynı şekilde bir çok insanın yıllar sonra dahi faydalandığı bir konu açarak benim için aynı hizmeti yapmış gibidir.
Ama tabi ki her insanı memnun etmek zor. Nasıl o yoldaki ağacı "Kim bunu buraya dikti, karşı yola dikseydi, az ileri dikseydi" diyenler çıktığı gibi bu konuda da konu sahibine söylemler olabiliyor. Ama ben kendi adına bizleri bu konuda bilgilendirip faydalanmamızı sağladığı için kendisine teşekkürü borç bilirim. |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Mayıs 2016; 10:56:28 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 11 Mayıs 2016; 11:30:28 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Mayıs 2016; 9:33:17 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|