Sağlam Nakit Troy Kart ile size özel indirim kampanyası dahilinde 100 TL ve üzeri ilk harcamanızda 100 TL, toplamda 200 TL indirim kazanabilirsiniz. Kampanya, 30 Kasım 2023 tarihine kadar geçerlidir. Kampanya Troy logolu Sağlam Nakit Kart için geçerlidir. Kampanya kazanımı müşteri bazlıdır. Kampanya, farklı kampanyalar ile birleştirilemez. Kazandığınız indirimi 3 gün içerisinde Kuveyt Türk Mobil üzerinden Kart Detayı- Dönem İçi Harcamalar menüsünden görüntüleyebilirsiniz. Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir. Not: 300/300 indirimde geliyor Tek parça ya da tamamını harcasanız bile oluyor. Ertesi gün iade geliyor Pos, sektör vs vs şartı da yok < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 10 Kasım 2023; 15:14:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağlam Nakit Troy Kart’tan 300/300 ve 200 /200 TL İndirim (Kişiye özel olabilir)
-
-
Hemen harcamayı yapın. Sonra KT, kota doldu diye kampanyayı sonlandırabilir. Geçen ay banka kartına altın puan kampanyasında başıma geldi.
-
Bir kerede 200/200 verir mi anlayamadim
Açıklamada 100 lirq , toplamda 200 yazmış
Parçalı mı yapmak lazım acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence parçalı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Troy çağrı merkezini arayarak alınıyor mu?
-
Ben eskiden aldığımda şube direk orada çıkarıp vermişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 9 Kasım 2023; 12:40:11 >
Benim kart Altın kartmış
Eşime de 300 lira gelmiş
Bu kampanya nin geldiği nerede görünüyor.uygulama da mı.
Hocam kampanya bildirimi SMS ile mi geliyor acaba? Bende troy kart var ve daha önce hiç kullanmadım 3 yıldır duruyor. Sms gelmedi, katılım için biryerde yok harcama yapsam gelir mi acaba?
Dün SMS gelmişti. Tek seferde 200₺ İstanbul kart bakiye yükledim. Bugün hesaba yattı 200₺. Teşekkürler Kuveyt Türk
Saglam Nakit Troy Kart'tan size ozel 200 TL Indirim firsati! Saglam Nakit Troy banka kartinizla 30 Kasim 2023 tarihine kadar yapacaginiz 200 TL ve uzeri ilk harcamanizda 200 TL indirim kazanabilirsiniz. Detayli bilgi icin:Bankamizdan ticari elektronik ileti almak istemiyorsaniz RET yazip 2848'e SMS gonderebilirsiniz. MERSIS NO: 0600002681400074. Iletisim icin 444 0 123 B016bit.lySağlam Nakit Troy Kart’tan Size Özel İndirim Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-nakit-troy-karttan-size-ozel-indirim-firsati-2512
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 9 Kasım 2023; 16:36:22 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bizim şube şuanda veriyor, hatta sadece troy kartları basabiliyorlar.
-
Evet bana 200 ,eşime 300 geldi
5 yıldır kartı kullanmadım
Uygulama ve hesaplar aktifti ama
Eyvallah MH hiçbir soruma cevap veremedi bugün
Bu dedikleriniz iyi oldu
bana gelen sms 200x2 şeklinde.
Saglam Nakit Troy Kart'tan size ozel 200 TL Indirim firsati! Saglam Nakit Troy banka kartinizla 30 Kasim 2023 tarihine kadar yapacaginiz 200 TL ve uzeri ilk harcamanizda 100 TL, toplamda 200 TL indirim kazanabilirsiniz. Detayli bilgi icin:Bankamizdan ticari elektronik ileti almak istemiyorsaniz RET yazip 2848'e SMS gonderebilirsiniz. MERSIS NO: 0600002681400074. Iletisim icin 444 0 123 B016bit.lySağlam Nakit Troy Kart’tan Size Özel İndirim Fırsatı! | Kampanyalar | Sağlam Kart Kuveyt Türkhttps://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-nakit-troy-karttan-size-ozel-indirim-firsati-2518
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam o 2x100 şeklinde
Bizim kartların birine 200, diğerine 300 geldi.
Ben dün kasaptan 200 liralık kıymayı 100+100 şeklinde çektirdim, bugün iade geldi.
Eşiminde geldi
Yukarıda bur arkadaş 200 liralık çekime de geldiğini yazmış
Valla son zamanlardaki en güzel kampanya bence
Kart ile ilk harcamaya yine, aktif müşterilere yine hiç bir şey yok.
-
En son Kuveytli bir "gazeteci" (çöl bedevisi) Ulu Önderimize hakaret edince tüm hesabımı ve kartlarımı silip uygulamaya giriş blokesi koydurmuştum isterse 1000 TL versin yine benim için gözümde kıymeti yoktur artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hayır, eski müşteri de dahil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim 8 yıllık kartve aktif hesap Daha önce de kampanyalardan faydalandım
-
Mesela 100 liralık bir alışveriş yaptık bu alışverişten ücret almıyorlar mı yoksa 100 lira puan olarak mı veriliyor?
Benzer içerikler
- enpara youtube premium
- midas kripto 200 tl
- teklifimgelsin kupon kodu
- hangikredi ücretsiz kod 2024
- enpara otomatik ödeme talimatı kampanyası 2024
- kasım indirimleri ne zaman
- n11 çabuk
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X