En uygun ps5
Arkadaşlar merhaba. Çift kol ps5 alacağım. Kredi kartına taksitle veya peşin olarak en uygun ve güvenilir nereden alabilirim.
Hangi ps5?
Merhaba herkese. Çocuklar PS5 istiyoruz diye tutturdular. Benim de biraz yabancı olduğum bir konu. Biraz araştırma yaptım ama açıkçası tam çözemedim. Bir kaç çeşiti var sanırım. Slim, fat, digital sürüm, cd li sürüm gibi. Hangi modelini almalıyım. Bir de oyunları ücretisiz yükleniyor mu yoksa her oyuna 1000-2000 lira ücret mi ödememiz gerekiyor? İkinci el cihazların bazılarında içinde 500 tane oyun var falan denilmiş ki bu oyunların hepsini parayla almış olamaz sanırım nasıl yükleniyor bu kadar oyun? Cihazı satın alırsam o kişinin PS5'teki hesabı benim mi olmuş oluyor? Yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Netmaster infinity 401 modem resetleme sorunu
Arkadaşlar merhaba. Şuan uydunet kullanıyorum türksat ın netmaster infinity 401 kiralık modemi var. Taahhütüm bitmek üzerinde olduğundan 2.el aynı model bir modem aldım. Modemi resetleyip bağlantı yapmaya çalışıyorum ama bir türlü bağlanamadım. Modemin üzerinde modem ismi olarak türksat kablonet 181 yazıyor ama resetleyip wifi isminden bağlanmak isteyince wifi listesinde ismi türksat kablonet 6642 diye çıkıyor ve modemin üzerindeki wifi şifresini girince de şifre hatalı diyor. Defalarca resetlememe rağmen neden modemin üzerindeki ismi çıkmıyor farklı bir wifi ismi çıkıyor ve neden modem üzerindeki şifre ile bağlanamıyorum anlayamadım. Yardım ederseniz çok memnun olurum.
Gönderdiğim kargoyu şubede iptal edebilir miyim?
Arkadaşlar merhaba. Bir arkadaşa ürün göndereceğim. Kargo takip numarasını attığım zaman bana ürünün ücretini anında göndereceğini söyledi. Şimdi ben kargo şirketine kargoyu versem ve kargo kodu oluşturulup karşı tarafa takip numarasını versem 3-5 dakika içinde ücreti gelmezse kargoyu hemen şubede bekleyip gönderimini iptal edebilir miyim?
m52 ile m52 5g aynı telefon mu?
Arkadaşlar bazı sitelerde m52 diye satılıyor bazı sitelerde m52 5g diye satılıyor. Arada fark var mı yoksa ikisi aynı model mi?
HP Laptop Ekran kartı sorunu
Merhabalar. HP marka bir laptop var. Ekran kartı aygıt yöneticisinde intel hd3000 ve amd olarak gözüküyor 2 adet. Fakat ikisi de devre dışı durumda. İntel hd3000'i etkileştir dediğim de bilgisayar ekranı donuyor ve bilgisayarı kapatıp güvenli modda açmayınca açılmıyor. 2 ekran kartı da devre dışıyken bilgisayar ne ile çalışıyor (görüntü 1024x768 ve çok kötü) bir onu sormak istiyorum bir de bilgisayar donmadan nasıl bu 2 ekran kartını etkinleştirip kullanabilirim acaba?
Tv ekranı kırıldı samsung tv tavsiyesi lütfen
Arkadaşlar merhaba. Samsung 55nu8000 tv kullanıyordum çok memnunum fakat ekranı çatladı. Maksimum 6 bin civarına 55 inç ve üstü samsungun hangi modelini önerirsiniz?
İphone 7 veri kurtarma yardım
Merhaba arkadaşlar. İphone 7 parolayı yanlış girdik ve ekranda iphone etkin değil itunese bağlanın yazıyor. Daha önce yedekleme yapmadık ama içindeki resimleri kurtarmanın bir yolu var mı acaba?
arkadaşlar yardım
|
LG SJ9
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.250
İkinci El Bölümü Mesajları: 240
Konularının görüntülenme sayısı: 126.296 (Bu ay: 1.822)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 32 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic