![]() Sağlam Kart Kuveyt Türk Sağlam Nakit Troy'da 300 TL İndirim Fırsatı! Sağlam Nakit Troy ile 31 Aralık 2024 tarihine kadar yapacağınız 300 TL'ye kadar olan harcamanızın tamamını indirim olarak geri kazanabilirsiniz. Kampanya kazanımı müşteri bazlıdır. Kampanya sadece Sağlam Nakit Troy Banka Kartı için geçerlidir. Kampanyadan maksimum indirim kazanım tutarı 300 TL'dir. Kampanyadan kazanılacak indirim tutarı tek seferliktir. Kampanya, farklı kampanyalarla birleştirilemez. İndirim tutarı, ilgili işlem provizyondan dönem içine yansıdığında uygulanır. Kuveyt Türk önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir. https://saglamkart.kuveytturk.com.tr/kampanyalar/saglam-nakit-troyda-300-tl-indirim-firsati-2752 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveytturk Sağlam Nakit Troy'da 300 TL harca, 300 TL iade (Kişiye özel olabilir)

-
-
Bana sms ile bildirim geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
troy kartınız var mıydı hocam
-
Evet vardı
-
Rica etsem görsel paylaşabilir misiniz hocam.
Hocam Allah razı olsun teşekkürler
musteri hizmetleri telefonu kapatırken Allah'a emanet olun falan diyor cok garibime gitti
-
harcama yaptım 1 gün sonra yaptığım harcama nakit olarak iade geldi güzel kampanya.
-
Harcamınız 300 tl üzeri miydi hocam. Bende halen sağlanmadı iade
yok hocam. 280 küsürdü. harcamamın tamamı iade geldi. kampanya açıklamasında 300tl ye kadar olan harcamanız diye madde var muhtemelen 300tl üstünü kabul etmiyordur. 310 harcayayım 300 iade gelsin durumu çalışmayabilir.
-
İlk harcamaya mi özel kampanya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Büyük ihtimalle dediğiniz gibi o nedenle çalışmadı. Teşekkürler hocam
Öyle olmaması lazım aslında.
Örnek 400 lira alışveriş yaptın 300 TL iade etmesi lazım
Öbür türlü saçma olur
Başka tecrübe eden varsa yazabilir mi
-
Sağlam Nakit Troy ile 31 Aralık 2024 tarihine kadar yapacağınız 300 TL'ye kadar olan harcamanızın tamamını indirim olarak geri kazanabilirsiniz.
bu maddeden benim dediğim gibi anlaşılıyor. dediğiniz gibi olsa harcamanızın 300 tl'lik kısmı indirim olarak yansır derdi. bence de kampanyanın sizin dediğiniz gibi olması lazımdı ama hazırlayan arkadaşlar biraz sivri zekalı olabilir.
-
kişiye özel, bildirim geldikten sonraki ilk harcama muhtemelen. bana sms le bildirim geldi. herhangi bir katılım sms i atmadım harcama yaptım sonrasında iade otomatik yattı.
-
Bende garanti olsun diye 295 liralik alışveriş yaptım
Ertesi gun hemem yattı
Eşiminde kartı vardı ondan da yaparız artık
Mesaj gelmiş miydi hocam ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- ziraat süper şube nedir
- akbank migros 500 tl hediye çeki
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- ing 2000 tl promosyon
- denizbank otomatik ödeme talimatı kampanyası
- tom nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X