Akbank mobil uygulamasında. Kişiye Özel. ![]() ![]() Migros Hediye Çeki Kampanyası https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/Sayfalar/akbank-migros-kampanyasi-2.aspx< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank Kart 500TL Migros Hediye Çeki (Kişiye Özel)

-
-
Merhaba, bu kampanyadan yararlandınız mı acaba?
Ben de uygulamadan katıl yapmıştım ancak şimdi kampanya detayına bakmak istediğimde kampanya sayfasına ulaşılamıyor diyor harcama için herhangi bir şart var mıydı? sadece migrosta yapılan harcama mı olacak bilginiz var mı?
-
Kampanya sayfasına uygulamadan ulaşılmiyor. 25- 28 Şubat arasında kodu alabileceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart ile harcama konusunda herhangi bir kısıtlama var mı, herhangi bir market olabiliyor mu yoksa migorstan mı olacak?
-
Karttaki chip para ile harcama yaparsak sayılıyor mu?
uygulamada canlı destekten sordum ama onlar da bilmiyordu size sonradan dönüş yapacaz dediler ama 3 gün oldu dönüş yok
riske etme, 500e 500 iyi oran, hatta migros 'ta 2 al 1 iade kampanyaları var, migros'tan alışveriş yap
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kampanya detaylarında sektör kısıtlaması ile alakalı bir şey yazmıyordu değil mi? (Yakıt aldım)
Kampanya sayfası açılsa daha güzel olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen zaten demin de dönüş yaptılar chip para sayılmıyormuş
bu linki açılmıyor mu ?
akbank
Akbank Kart harcamana 500 TL Migros hediye çeki!https://www.akbank.com/icerik/otomatik-fatura-talimatiniza-500-tl-degerinde-migros-hediye-ceki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sizin gönderdiğiniz link ile konu başlığına konulan link uyuşmuyor. Uygulamadaki link de çalışmıyordu.
Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin8479 -- 15 Şubat 2025; 17:12:0 >
hocam mobil uygulama bu linke yönlendirdi, başlık fatura ama içerikte harcamadan bahsediliyor
Teşekkürler bende de varmış katıldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
500 TL herhangi bir yerde harcasak yine verecek mi
2 ak hesapta yok.
-
-
Teşekkürler
25-28 Şubat'ı atlamamak lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 16 Şubat 2025; 9:4:28 >
Bu akbank kartın sanalı yok mu? İnternet alışverişinde kullanmak istemiyorum
Debit kartlarda sanal kart olayı yok diye biliyorum.
QR yapabilirsiniz.
2 hesaptan katılım yapmıştık. Bir kaç gün onceye kadar kampanyalar kisminda katıldın olarak gozukuyordu.
Simdi bakinca bir hesapta Kampanyalar kısmında gozukmuyor, diğer hesap gozukuyor.
Bu akbankin bu işleri gercekten çok sıkıcı. . Gecen ay arayip 2 farura talimatina 500 tl dediler, yatirmadilar. Kayit artırdım. 20 gündür bekliyorum.
Migros kampanyasi gözüküp te simdi gozukmeyen var mi, gereksiz 5 kuruş harcama yapmak istemiyorum bunlardan.
geçen ay 1000 hepsiburada puanı verecekti, 31 ocak'ta 10000 hesapta olsun ve 10bin havaleye, qr ödemeye. hala gelmedi, şimdi görünce aklıma geldi. 4500 3 ay kampanyasındanda tam yatmadı. valla sıktı artık 2 yıldır ne oldu bankaya anlamıyorum.
Benzer içerikler
- vakıfbank platinum plus metal
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- getir finans nedir
- ing 2000 tl promosyon
- denizbank otomatik ödeme talimatı kampanyası
- tom nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X