Arkadaşlar merhabalar yapıkredi bana bildirimde bana özel referans kodu oluşturduğunu ve hem üye olanların hemde üye yapan kişinin 500 'er TL worldpuan kazanacağını belirtti. Belki çoğu kişiye gelmiştir. Konu olarak rastlamadığım için açma gereksinimi hissettim. Yapı Kredi mobil üzerinden Referans Kodunu kullanarak üye olup bireysel kredi kart başvurusunda bulunmanız gerekmektedir ve onaylanması gerekiyor. Bana gelen bildirimde ki yazı altta ki şekildir. 8 Ocak 2023 Tarihine kadar size özel kod ile yakınlarınızı Yapı Kredi’ye davet edin, hem siz hem tanıdıklarınız 500 TL Worldpuan kazanın ! Yapı Kredi’li yaptığınız her yakınınız için hem siz hem yakınınız 500 TL kazanma fırsatı kaçırmayınız..
İnternet sitelerine gidip " Yapı Kredi Mobil İndir" tıklayarak indirebilirsiniz. REFERANS KODU : OT38729 Müşterilerimiz, kendilerine özel oluşturulacak davet kodunu yakınlarıyla paylaşmaları ve kod paylaşılan yakınların bu davet koduyla Yapı Kredi Mobil’den yeni müşteri olmaları ve bireysel kredi kartı başvurusunda bulunmaları sonrasında karşılıklı olarak 500 TL değerinde Worldpuan kazanabileceklerdir Kampanyadan Yapı Kredi Mobil üzerinden müşterimiz olduktan sonra bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz, başvurusu bankamızca değerlendirikten sonra onaylanması ve kartın kullanıma açılması durumunda Worldpuan kazanabilecektir. Kredi kartının onaylanmaması veya kullanıma açılmaması durumunda davet eden müşterimiz de Worldpuan kazanamaz. Müşterilerimiz, davet ettiği kişinin ilk defa uzaktan Yapı Kredi müşterisi olması ve kredi kartının başvurusunun onaylanması sonrasında 500 TL Worldpuan kazanabilecektir. Müşterilerimiz kendilerine özel davet kodlarını istediği kadar kişiyle paylaşabilir Kampanya sonunda kazanılan puanların tümü 20 Ocak 2023 tarihine kadar kartınıza yüklenecektir. Yüklenen puanlar 28 Şubat 2023’e kadar geçerlidir. 28 Şubat 2023’ten sonra kullanılmamış puanlar silinecektir. Gelen bildirimin fotoğrafı |
Bildirim